Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ο Μανώλης Σιώπης ζήτησε να φύγει από την Τράμπζονσπορ

Ο Μανώλης Σιώπης ζήτησε να φύγει από την Τράμπζονσπορ

Ο Μανώλης Σιώπης όπως αναφέρουν τουρκικά δημοσιεύματα δεν επιθυμεί να ανανεώσει με την Τράμπζονσπορ, με τον έμπειρο μέσο να βλέπει τον εαυτό του εκτός συλλόγου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την γειτονική χώρα, ο Σιώπης έχει στα χέρια του πρόταση ανανέωσης από Τράμπζονσπορ, ωστόσο ο ίδιος δεν είναι διατεθειμένος να βάλει υπογραφή. 

Ένας από τους λόγους αφορά το οικονομικό κομμάτι, καθώς όπως αναφέρουν οι Τούρκοι ο Σιώπης ζητά να έχει συμβόλαιο ύψους 1,4 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο, την στιγμή που τώρα αμείβεται με τα μισά χρήματα.

Η ομάδα της Τραπεζούντας από την πλευρά της μπορεί να του προσφέρει μια γενναία αύξηση αποδοχών, προσφέροντας του συμβόλαιο που θα αγγίζει το 1 εκατομμύριο, ωστόσο και πάλι υπάρχει απόκλιση ανάμεσα στις δυο πλευρές. 

Σύμφωνα επίσης με το ρεπορτάζ ο ίδιος και η σύζυγος του θέλουν να επιστρέψουν στην Ελλάδα, με ορισμένους συλλόγους από την χώρα μας να έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον για την περίπτωση του.

Ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν το προσεχές διάστημα, με τον Σιώπη να αναμένεται να αποφασίσει τι θα πράξει τελικά με το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

 

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις