Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ο Μάνουελ Νόιερ επιστρέφει στη δράση στο Μπάγερν Μονάχου – Ντάρμσταντ

Ο Μάνουελ Νόιερ επιστρέφει στη δράση στο Μπάγερν Μονάχου – Ντάρμσταντ
Reuters

Έφτασε η… μεγάλη στιγμή για τον Μάνουελ Νόιερ. Ο τερματοφύλακας της Μπάγερν Μονάχου επιστρέφει στη δράση, για πρώτη φορά μετά το Νοέμβριο του 2022.

Ο Τόμας Τούχελ επιβεβαίωσε σε σημερινές (27.10) δηλώσεις του την πρόθεσή του να χρησιμοποιήσει ως βασικό τον Μάνουελ Νόιερ, στο αυριανό (28.10) παιχνίδι της Μπάγερν με τη Ντάρμστατ για την Bundesliga.

«Αν δεν συμβεί κάτι στην προπόνηση, θα παίξει αύριο. Χαίρεται αυτός, χαιρόμαστε εμείς, πιθανότατα χαίρονται και άλλοι» δήλωσε ο τεχνικός των Βαυαρών.

Ο 37χρονος τερματοφύλακας έπαιξε για τελευταία φορά στις 12 Νοεμβρίου 2022, στην εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί της Σάλκε. Κατά την διακοπή που ακολούθησε για το Μουντιάλ του Κατάρ, συγκεκριμένα στις 9 Δεκεμβρίου, ο Νόιερ είχε ένα ατύχημα κάνοντας σκι στις Αλπεις, με συνέπεια να υποστεί κάταγμα στο πόδι και να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση.

Αν και το αρχικό χρονοδιάγραμμα προέβλεπε να προλάβει την καλοκαιρινή προετοιμασία, η αποθεραπεία του εξελίχθηκε πιο αργά απ’ όσο αναμενόταν και μόλις πριν λίγο καιρό ο πολύπειρος γκολκίπερ ξεκίνησε κανονικές προπονήσεις.

Στο διάστημα της απουσίας του, η Μπάγερν Μονάχου έβαλε κάτω από τα γκολπόστ της τον Γιάν Ζόμερ (τον απέκτησε τον Ιανουάριο από τη Γκλάντμπαχ) και τον Σβεν Ουλράιχ (βασικός, μετά την αποχώρηση του Ελβετού, το καλοκαίρι).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις