Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ο Μεντβέντεφ έδωσε συμβουλή στον Στέφανο Τσιτσιπά για τα toilet breaks

Ο Μεντβέντεφ έδωσε συμβουλή στον Στέφανο Τσιτσιπά για τα toilet breaks

O Ντανίλ Μεντβέντεφ εξέφρασε την άποψη του για τα όσα γίνονται στους τελευταίους αγώνες με τα toilet breaks του Στέφανου Τσιτσιπά κι έδωσε τη δική του συμβουλή στον Έλληνα τενίστα.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ είναι γνωστός για τις περίεργες αντιδράσεις του, όταν το παιχνίδι στραβώνει και ξέρει καλά από… γιουχαρίσματα. 

Το κοινό στο US Open αποδοκιμάζει τον Στέφανο Τσιτσιπά για τα toilet breaks του, με τον Ρώσο τενίστα να δίνει τη δική του συμβουλή στον Έλληνα πρωταθλητή για να αλλάξει το κλίμα. Όχι πως θα την ακούσει… βέβαια, μιας και οι δύο τενίστες δεν έχουν την καλύτερη σχέση.

«Όλοι χρειαζόμαστε να βγούμε λίγο έξω για να αλλάξουμε, κάποιος μπορεί να κάνει 5 λεπτά, κάποιος 6, κάποιος 8. Έγινε αυτό που έγινε στον αγώνα του με τον Μάρεϊ αποδοκιμάστηκε, τουλάχιστον μην βγεις ξανά μετά από 8 λεπτά, μετά απ’ αυτό. Και εκείνος αυτό έκανε. Αν θυμάστε το 2019, έκανα ένα λάθος, δεν συνέχισα όμως να το κάνω σε κάθε αγώνα μου. Αν το έκανα το κοινό δεν θα άλλαζε στάση. Αυτή είναι η μόνη συμβουλή που μπορώ να δώσω. Έχει τη δική του ζωή όμως και πιθανότατα δεν θα ακούσει τη συμβουλή μου» ανέφερε ο Μεντβέντεφ.

Το 2019 στο ίδιο τουρνουά, ο Ρώσος τενίστας δεχόταν τις αποδοκιμασίες του κοινού, όταν στο παιχνίδι με τον Φελιτσιάνο Λόπεζ στον τρίτο γύρο, τράβηξε με δύναμη την πετσέτα του από ένα ball boy.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις