Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Μέσι αρνείται να συναντήσει τον Μπαρτομέου! “Τα βρήκε ήδη με την Σίτι” λένε στην Αργεντινή

Ο Μέσι αρνείται να συναντήσει τον Μπαρτομέου! “Τα βρήκε ήδη με την Σίτι” λένε στην Αργεντινή
ΦΩΤΟ Reuters

Το σίριαλ με συμμετέχοντες τον Λιονέλ Μέσι, την Μπαρτσελόνα και την Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζεται, με τον Αργεντινό να αρνείται να συναντήσει τον πρόεδρο των Καταλανών και δημοσιεύματα από την Αργεντινή να αναφέρουν πως έχει ήδη συμφωνήσει με τους “πολίτες” για την μετεγγραφή του.

την αρνητική στάση του Λιονέλ Μέσι για συνάντηση με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Τζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, αποκάλυψε σε σημερινό της (27/8) δημοσίευμα η ισπανική εφημερίδα “Marca”.

“Ο Αργεντινός δεν επιθυμεί να συζητήσει με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα επειδή τού έχει εκφράσει ξεκάθαρα την πρόθεσή του να αφήσει το σύλλογο” αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, τονίζοντας αυτό που αναφέρουν και δημοσιεύματα από την Αργεντινή, ό,τι δηλαδή έχει λάβει ήδη την απόφασή του, η οποία δεν έχει να κάνει με πρόσωπα, αφού ο Μπαρτομέου δήλωσε πως θα αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο αν αυτός είναι το πρόβλημα που ωθεί τον Αργεντινό στην έξοδο, αλλά με την έλλειψη ικανοποιητικού ποδοσφαιρικού πλάνου στην ομάδα.

Τα δημοσιεύματα από την Αργεντινή βέβαια πάνε το θέμα ένα βήμα… παραπέρα καθώς αναφέρουν ότι ο Μέσι έχει ήδη συμφωνήσει με την Μάντσεστερ Σίτι σε διάρκεια συμβολαίου και αποδοχές και περιμένει απλά να αποδεσμευτεί από την Μπαρτσελόνα. 

Το ESPN μάλιστα αναφέρει πως άνθρωποι της Μάντσεστερ Σίτι θα μεταβούν άμεσα στη Βαρκελώνη, ώστε να συζητήσουν με τους ιθύνοντες των Καταλανών, ώστε να βρεθεί η “χρυσή” τομή στο οικονομικό σκέλος και ο παίκτης να μετακομίσει άμεσα στο Νησί. 

Το τι ισχύει θα φανεί τις επόμενες ημέρες -ή και ώρες- αλλά το σίγουρο είναι πως ο ο Λιονέλ Μέσι μοιάζει πιο κοντά από ποτέ στην πόρτα της εξόδου από την ομάδα στην οποία έγινε… μύθος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις