Τρίτη, 7 Μαΐ
22oC Αθήνα

“Ο Μέσι ήταν σαν παιδί που έπαιζε στην παιδική χαρά”

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

O Λιονέλ Μέσι ήταν σαν ένα «παιδί που παίζει στην παιδική χαρά», όταν ο ίδιος σημείωσε χατ-τρικ οδηγώντας την Μπαρτσελόνα στην νίκη (4-0) απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι, ανέφερε ο προπονητής του Λουίς Ενρίκε.

Ξεκινώντας στην ενδεκάδα,ένα μήνα μετά τον τραυματισμό του στη βουβωνική χώρα, ο Μέσι για μία ακόμα φορά επιβεβαίωσε ότι μπορεί να κάνει τα πάντα. Ακόμα και απέναντι σε ανθρώπους, όπως ο Πεπ Γκουαρντιόλα, που τον γνωρίζουν πολύ καλά.

«Είδαμε τον Μέσι να παίζει σαν ένα παιδί στο προαύλιο του σχολείου,» τόνισε ο Λουίς Ενρίκε στη συνέντευξη Τύπου. «Κάθε άλλος παίκτη θα ήταν επιφυλακτικός, επιστρέφοντας μετά από τραυματισμό, αλλά εάν είναι κάτι που μπορείς να περιμένεις από τον Μέσι, είναι ακριβώς αυτό που έκανε. Δεν έχει σημασία πόσο καιρό ήταν έξω ή πόσα παιχνίδια έχασε, έχει μια συνολική αντίληψη του ποδοσφαίρου. Όποιος αμφιβάλλει για τον Μέσι είναι αφελής. Όσοι από εμάς έχουν την τύχη να τον βλέπουν να προπονείται κάθε μέρα, ξέρουν ότι γνωρίζει ακριβώς τι κάνει. Αυτός βοηθά με κάθε τρόπο και είναι ένα σημείο αναφοράς για εμάς, χωρίς αμφιβολία,» πρόσθεσε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα .

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε