Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ο Μέσι ξεπέρασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, η Μπαρτσελόνα έκανε «περίπατο» (video)

Ο Μέσι ξεπέρασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, η Μπαρτσελόνα έκανε «περίπατο» (video)
Reuters

Ένα… άνετο βράδυ είχε η Μπαρτσελόνα στρην έδρα της Γρανάδα (4-0). Ο λιονέλ Μέσι σκόραρε δις. Το γκολ όμως που πέτυχε με απευθείας εκτέλεση φάουλ τον έφερε πάνω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη συγκεκριμένη κατηγορία τερμάτων.

Η Μπαρτσελόνα δείχνει να έχει βρει… ρυθμό και αρχίζει να θυμίζει την ομάδα που έκανε «περίπατο» απέναντι στους περισσότερους αντιπάλους της, με μπροστάρη τον Λιονέλ Μέσι.

Οι «μπλαουγκράνα» πέρασαν από την έδρα της Γρανάδα (4-0) με τον Μέσι να πετυχαίνει δυο γκολ (35’ και 42’), παίρνοντας τη… σκυτάλη από τον Γκριεζμάν (άνοιξε το σκορ στο 12’, αλλά ήταν και αυτός που διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 63’).

Ο Αργεντινός έκανε το 0-3 με απευθείας εκτέλεση φάουλ και έφτασε τα 48 γκολ από εκτελέσεις φάουλ στην καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο.

Έτσι, ο Μέσι ξεπέρασε τον… μεγάλο του ανταγωνιστή, Κριστιάνο Ρονάλντο, σε αυτή την κατηγορία. Ο Πορτογάλος  έχει ένα γκολ λιγότερο με εκτέλεση φάουλ (47), αλλά θα έχει αύριο (10.01.2021) την ευκαιρία να… απαντήσει στον Αργεντινό, στο εντός έδρας παιχνίδι της Γιουβέντους με την Σασουόλο.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Βαγιέχο στο 78′.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις