Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Μιλιτάο της Ρεάλ Μαδρίτης σε δικαστική διαμάχη με την πρώην του

Ο Μιλιτάο της Ρεάλ Μαδρίτης σε δικαστική διαμάχη με την πρώην του
instagram.com_karolinel_PRINT_SCREEIN_VIDEO

Έντερ Μιλιτάο και Καρολίνε Λίμα αποφάσισαν να χωρίσουν τον περασμένο Ιούλιο μετά από σχέση περίπου ενός έτους και λίγες ημέρες αφότου ήρθε στον κόσμο το κοριτσάκι τους. Τώρα όμως, η μεταξύ τους κατάσταση φτάνει σε ακόμα χειρότερο σημείο.

Ο Έντερ Μιλιτάο κατέθεσε μήνυση κατά της πρώην συντρόφου του, την οποία κατηγορεί για συκοφαντική δυσφήμηση, μετά τον χωρισμό τους. Ο κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται ενοχλημένος από αναφορές του μοντέλου – influencer, περί απουσίας του την περίοδο που αυτή ήταν έγκυος.

Ο Μιλιτάο κατηγορεί την Λίμα ότι έχει χαλάσει την εικόνα του και ότι έχει δεχτεί υβριστικά ως απειλητικά μηνύματα από τους fans της. Μάλιστα ο Μιλιτάο αξιώνει ως αποζημίωση 8.600 ευρώ.

Να αναφέρουμε ότι η Καρολίνε Λίμα -σε μήνυμα προς τους followers της- εμφανίστηκε αναστατωμένη και κλαμένη. «Μου ζητάτε να μιλήσω. Συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ. Δεν είμαι δυνατή για να το κάνω τώρα. Θα μιλήσει ο δικηγόρος μου για μένα. Είμαι καλά, ξέρετε ποια είμαι», ανέφερε σε μια φωτογραφία που έβγαλε με τη νεογέννητη κόρη της.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις