Αθλητικά

Ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε την καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο στο μήκος με άλμα στα 8.52μ

Απίθανη επίδοση από τον Έλληνα άλτη στο Diamond League του Μονακό
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Μίλτος Τεντόγλου ξεκίνησε εντυπωσιακά την παρουσία του στο Diamond League του Μονακό και στην δεύτερή του προσπάθεια έκανε άλμα στα 8.52 μέτρα για να κάνει την καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο στο μήκος.

Ο αγώνας στο Diamond League του Μονακό βρίσκεται σε εξέλιξη με τον Μίλτο Τεντόγλου να έχει την ευκαιρία να κάνει ακόμα μεγαλύτερη επίδοση, καθώς φαίνεται ότι είναι σε τρομερή κατάσταση , με το πρώτο του άλμα να είναι στα 8.48 μέτρα. Στην τρίτη του προσπάθεια ο Έλληνας άλτης έκανε ακόμα μία καλό άλμα στα 8.34 μέτρα.

 

 

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης στο μήκος ξεπέρασε την επίδοση του Εχάμερ, ο οποίος τον Μάιο έκανε εντυπωσιακό άλμα στα 8.51 μέτρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα