Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Ο Πελίστρι επιστρέφει στην Ελλάδα και ενσωματώνεται στην προετοιμασία του «τριφυλλιού»

Ο Ουρουγουανός θα βρεθεί την Παρασκευή το βράδυ στην Αθήνα
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Παναθηναϊκός έχει ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία και προετοιμάζεται για τα δύο φιλικά με Γκρασχόπερς και Ραπίντ Βιέννης με τον Φακούντο Πελίστρι να επιστρέφει στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις.

Ο Φακούντο Πελίστρι, αφού ολοκλήρωσε την παρουσία του με την Ουρουγουάη στο Μουντιάλ χωρίς να πάρει χρόνο συμμετοχής, πήρε λίγες μέρες άδειας να ξεκουραστεί και την Παρασκευή το βράδυ θα επιστρέψει στην Ελλάδα και το Σάββατο (11/07/26) θα κάνει εργομετρικές εξετάσεις για να ενταχθεί σταδιακά στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός θα κοντραριστεί με την Γκρασχόπερς αύριο στη Λεωφόρο (11/07/26, 21:00) και την Τετάρτη (15/07/26, 19:00) για να είναι απόλυτα έτοιμος για τα προκριματικά του Conference League, όπου θα αντιμετωπίσει την ουγγρική Πάκσι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα