Αθλητικά

Ο Μίλτος Τεντόγλου στο Diamond League του Μονακό

Ο αγώνας θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς παρόντες θα είναι ορισμένοι από τους κορυφαίους φέτος στο μήκος
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι έτοιμος για μία μεγάλη μάχη στο Diamond League του Μονακό κόντρα στους κορυφαίους αθλητές του μήκους στον κόσμο, με τον Έλληνα χρυσό ολυμπιονίκη να βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση.

Ο Μίλτος Τεντόγλου επιστρέφει στη δράση, σε έναν ακόμη αγώνα του Diamond League, την Παρασκευή (10/7) όπου θα αντιμετωπίσει μερικούς από τους κορυφαίους άλτες του κόσμου σε μία από τις πιο δυνατές φετινές αναμετρήσεις στο μήκος.

Ο δύο φορές χρυσός Ολυμπιονίκης ταξιδεύει στη διοργάνωση έχοντας φέτος 8,49 μ., και μια σειρά από σταθερές και δυνατές παρουσίες, σε μια από τις καλύτερες σεζόν της αθλητικής του καριέρας.

Ο αγώνας θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς παρόντες θα είναι ορισμένοι από τους κορυφαίους φέτος στο αγώνισμα.

Ανάμεσα τους ο 19χρονος Κουβανός Χόρχε Χοντελίν με 8,46 μ., ο Ελβετός Σιμόν Έχαμερ με 8,51 μ., ο Ιταλός Ματία Φουρλάνι, που επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του, ο Τζαμαϊκανός Τζατζάι Γκέιλ με 8,37 μ., ο Βούλγαρος Μποζιντάρ Σαραμπογιούκοφ με 8,29 μ., αλλά και ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2026 στον κλειστό, Πορτογάλος Ζέρσον Μπαλντέ με 8,15 μ. στον ανοιχτό.

Ο τελευταίος αγώνας του Τεντόγλου ήταν στο μίτινγκ του Πειραιά, στις 28 Ιουνίου, όπου “προσγειώθηκε” στα 8,39 μέτρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα