Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Μήτρογλου επιστρέφει στη Μαρσέιγ σύμφωνα με τους Γάλλους

Ο Μήτρογλου επιστρέφει στη Μαρσέιγ σύμφωνα με τους Γάλλους
ΦΩΤΟ Intime

Το δρόμο της επιστροφής για τη Μασσαλία φαίνεται πως θα πάρει ο Κώστας Μήτρογλου, αφού όπως γράφουν γαλλικά Μέσα δεν έχει καταφέρει να πείσει με την παρουσία του στην Αϊντχόφεν ώστε να ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς του από τους Ολλανδούς.

Η καριέρα του Κώστα Μήτρογλου βρίσκεται σε καμπή τα τελευταία χρόνια, με τον Έλληνα επιθετικό να μην καταφέρνει να αποδώσει τα αναμενόμενα ούτε στην Αϊντχόφεν, όπου έχει παραχωρηθεί δανεικός από τη Μαρσέιγ. 

Συνεπώς ο 30χρονος σέντερ φορ, ο οποίος μετράει 13 συμμετοχές και 1 γκολ στη φετινή σεζόν. θα επιστρέψει το καλοκαίρι στην ομάδα της Μασσαλίας, η οποία όπως όλα δείχνουν θα του βάλει πωλητήριο, αφού έχει και ένα ιδιαίτερα βαρύ συμβόλαιο.

Συγκεκριμένα η γαλλική ιστοσελίδα “Foot Mercato” αναφέρει σε σημερινό (19/3) δημοσίευμα: “Με την απόκτηση του Μπενεντέτο το καλοκαίρι του 2019 και με την παρουσία του Ζερμέν, ο Κώστας Μήτρογλου δεν θα είναι το Νο 1 στη γραμμή κρούσης.

Μένει να δούμε αν η Μαρσέιγ θα θελήσει να τον κρατήσει ή θα προτιμήσει να χωρίσουν οι δρόμοι της μαζί του για να βγάλει μερικά χρήματα.

Με την υποσημείωση βέβαια πως δεν τα πήγε καλά στις δύο τελευταίες ομάδες που έπαιξε σε Τουρκία και Κάτω Χώρες”, αναφέρει μεταξύ άλλων η γαλλική ιστοσελίδα .

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις