Δευτέρα, 6 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ο Μορένο “ξέρανε” τους πρωταθλητές Ευρώπης! Ισόπαλο το Μεξικό – Πορτογαλία [vid]

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Η Πορτογαλία δεν κατάφερε να μπει με το δεξί στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών της Ρωσίας. Η πρωταλήτρια Ευρώπης αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με το Μεξικό, παρά το γεγονός ότι κατάφερε να προηγηθεί δύο φορές στο σκορ.

Στην “Καζάν Αρένα” οι Ίβηρες άνοιξαν το σκορ στο 35΄ με τον Ρικάρντο Κουαρέσμα, από απίθανη ασίστ του Κριστιάνο Ρονάλντο στον σκόρερ και καταπληκτική προσποίηση εκείνου στον Γκιγέρμο Οτσόα. Στο 42΄ όμως οι παίκτες του Χουάν Κάρλος Οσόριο απάντησαν με τον Χαβιέρ Ερνάντες (Τσιτσαρίτο), από γύρισμα του Βέλα.

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος φάνηκε ότι θα πάρει τη νίκη, όταν στο 86΄ ο Σέντρικ Σοάρες της έδωσε εκ νέου το προβάδισμα, αλλά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Έκτορ Μορένο νίκησε στον αέρα τον Ζοσέ Φόντε, σε εκτέλεση κόρνερ, κι έδωσε το βαθμό στο Μεξικό.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ρουί Πατρίσιο, Σέντρικ Σοάρες, Πέπε, Ζοζέ Φόντες, Ραφαέλ Γκερέιρο, Ουίλιαμ Καρβάλιο, Ζοάο Μοουτίνιο (58′ Άντριεν Σίλβα), Αντρέ Γκόμες, Κουαρέσμα (82′ Αντρέ Σίλβα), Νανί (58′ Ζέλσον Μαρτίνς), Κριστιάνο Ρονάλντο.
ΜΕΞΙΚΟ: Οτσόα, Σαλσέδο (67′ Νέστορ Αραούχο), Ντιέγκο Ρέγες, Έκτορ Μορένο, Λαγιούν, Έκτορ Ερέρα, Ζόναταν ντος Σάντος, Γκουαρδάδο, Βέλα (57′ Ζιοβάνι ντος Σάντος), Ραούλ Χιμένες (79′ Περάλτα), Χαβιέρ Ερνάντες.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε