Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Νεϊμάρ κλαίει και ουρλιάζει από τον πόνο κατά τη διάρκεια της φυσικοθεραπείας για το χειρουργημένο του γόνατο

Ο Νεϊμάρ κλαίει και ουρλιάζει από τον πόνο κατά τη διάρκεια της φυσικοθεραπείας για το χειρουργημένο του γόνατο

Η αποκατάσταση από ένα τραυματισμό -και μετά από χειρουργείο- είναι πάντα επίπονη. Ο Νεϊμάρ κάνει φυσιοθεραπεία μετά την επέμβαση στον χιαστό, αλλά η διαδικασία δεν είναι εύκολη. Πόνος και δάκρυα για τον Βραζιλιάνο.

Ο Νεϊμάρ υποβλήθηκε στις αρχές Νοεμβρίου σε χειρουργική επέμβαση, μετά από ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου (ACL) και μηνίσκου στο αριστερό του γόνατο, ενώ βρισκόταν σε διεθνείς υποχρεώσεις με την Βραζιλία. Ο 31χρονος επιθετικός της Αλ Χιλάλ βρίσκεται σε διαδικασία αποκατάστασης (φυσικοθεραπείες), θα μείνει για πολλούς μήνες εκτός δράσης και -ΦΥΣΙΚΑ- θα χάσει το Copa America, το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Νεϊμάρ δίνει “μάχη” για να επιστρέψει και πάλι δυνατός στην αγωνιστική δράση, αλλά η διαδικασία είναι εξαιρετικά επίπονη, όπως φαίνεται και στα video που έχουν κυκλοφορήσει στα social media.

Ο Νειμάρ εμφανίζεται να βρίσκεται στο κρεβάτι του φυσικοθεραπευτή και να ουρλιάζει από τον πόνο, τη στιγμή που του κάνουν ασκήσεις, για να επανέλθει το γόνατό του σε καλή κατάσταση και να αποκτήσει και πάλι την κινητικότητα που είπε προ τραυματισμού. Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος ακούγεται και να κλαίει από τον πόνο.

Neymar Jr in tears as he continues his recovery from his ACL injury.
byu/Ghostface1357 insoccer

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις