Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο νέος ρόλος του Σπύρου Γιαννιώτη στον ελληνικό αθλητισμό!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Μετά και τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΚΟΕ, Δημήτρη Διαθεσόπουλο, ο “ασημένιος” Ολυμπιονίκης του Ρίο θα είναι πλέον πρεσβευτής των αθλημάτων της ελληνικής κολυμβητικής Ομοσπονδίας, με στόχο να βοηθήσει στην κατεύθυνση της μεταλαμπάδευσης των αρχών, αξιών και ιδανικών του Αθλητισμού.

Ο Σπύρος Γιαννιώτης, με πρόγραμμα που θα καταρτιστεί για όλη την ελληνική επικράτεια και όλα τα αθλήματα της ομοσπονδίας, θα είναι εκείνος που θα αποτελέσει το… φάρο προσέλκυσης και διαπαιδαγώγησης των μικρών αθλητών και αθλητριών, στους αγώνες και τα καμπ προετοιμασίας τους.

Με τον τρόπο αυτό, ο κορυφαίος Έλληνας κολυμβητής αποδεικνύει και έμπρακτα τη βούλησή του να παραμείνει ενεργός στο χώρο, επιθυμία που είχε εκφράσει μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που σήμαναν και την ολοκλήρωση της τεράστιας -σε διάρκεια και διακρίσεις- καριέρας του.

Παράλληλα, η εξέλιξη αυτή ικανοποιεί και την επιθυμία της ομοσπονδίας, να διατηρήσει στην “οικογένειά” της τον Σπύρο Γιαννιώτη και να αξιοποιήσει το πολύτιμο αυτό “κεφάλαιο”.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε