Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

Ο Νίκολα Γιόκιτς αποβλήθηκε στο NBA γιατί έβρισε τον διαιτητή

Ο Νίκολα Γιόκιτς αποβλήθηκε στο NBA γιατί έβρισε τον διαιτητή
ΦΩΤΟ Reuters αρχείου

Οι Ντένβερ Νάγκετς πέρασαν με 114-106 από την έδρα των Σικάγο Μπουλς, παρότι αγωνίστηκαν για ένα διάστημα χωρίς τον Νίκολα Γιόκιτς, ο οποίος και αποβλήθηκε επειδή έβρισε τον διαιτητή στον αγώνα του NBA.

Ο Γιόκιτς αποβλήθηκε λίγο πριν το ημίχρονο του Σικάγο Μπουλς – Ντένβερ Νάγκετς και ο διαιτητής της αναμέτρησης του NBA, εξήγησε ότι ο λόγος ήταν οι βωμολοχίες. «Για να είμαστε ξεκάθαροι, ο Γιόκιτς αποβλήθηκε μετά από μία τεχνική ποινή, επειδή απηύθυνε βωμολοχίες στον διαιτητή. Σύμφωνα με τα πρότυπά μας, αυτό δικαιολογούσε την αποβολή του», δήλωσε μετά το ματς ο Μαρκ Λίντσεϊ.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ δε, ο δύο φορές MVP του NBA και περσινός πρωταθλητής, είπε στον διαιτητή του αγώνα το εξής: «Δώσε το φάουλ, γ@μ@μ@ν@ (σ.σ. m@th@rf@ck@r)».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι στις ΗΠΑ υπάρχουν αντιδράσεις για τις αποβολές των σούπερ σταρ, καθώς ο κόσμος στις εξέδρες πληρώνει πολλά χρήματα για να τους δει από κοντά. Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και στην αποβολή του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος είχε όμως απλώς… αγριοκοιτάξει αντίπαλο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις