Τετάρτη, 21 Φεβ.
13oC Αθήνα

Ο Νίκος Σαργκάνης είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην παράταξη του Γιώργου Πατούλη

Ο Νίκος Σαργκάνης είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην παράταξη του Γιώργου Πατούλη

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Νίκος Σαργκάνης θα είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος του Κεντρικού Τομέα Αθηνών με την Παράταξη του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη «Νέα Αρχή» στην Αττική.

Ο Γιώργος Πατούλης με δηλώσεις του ανέφερε:

«Υποδέχομαι στην οικογένεια της Νέας Αρχής για την Αττική έναν παλαίμαχο αθλητή που έχει αφήσει τη σφραγίδα του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο κ. Σαργκάνης είναι παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας, στην Εθνική Ελλάδος, στον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και άλλες ομάδες. Ο Ν. Σαργκάνης στις εθνικές εκλογές του 2023 ήταν υποψήφιος Βουλευτής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής.

Έχει Δίπλωμα Προπονητή Ποδοσφαίρου Τύπου Α’ Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Δίπλωμα Προπονητή ποδοσφαίρου της Royal British Football Association, Δίπλωμα UEFA Εκπαιδευτή Τερματοφυλάκων και Δίπλωμα UEFA Εκπαιδευτή Προπονητών Τερματοφυλάκων.

Είναι πιστοποιημένος από την Ολλανδική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (KNVB), από την Ευρωπαϊκή Ένωση, Προπονητικής Ποδοσφαίρου (UEFT) και από την Ένωση Ευρωπαϊκών Ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών (UEFA).

Είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος με τρεις διαφορετικούς συλλόγους (Καστοριά,
Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό).

Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στην οικογένεια της «Νέας Αρχής για την Αττική» το Νίκο Σαργκάνη τον Παλαίμαχο διεθνή τερματοφύλακα που έχει αφήσει τη σφραγίδα του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο ως τερματοφύλακας.

Η αγάπη του για τον αθλητισμό και ειδικά για το ποδόσφαιρό είναι διαχρονική, αυτό άλλωστε φαίνεται και από τη μέχρι τώρα πορεία του και σε προπονητικό επίπεδο.

Είναι ιδιαίτερη η χαρά μου που η παράταξη Νέα Αρχή για την Αττική διευρύνεται με τη συμμετοχή του. Ο Νίκος Σαργκάνης είναι ένας μαχητής που ξέρει να αγωνίζεται και να πετυχαίνει τους στόχους του.

Με όραμα και σχέδιο όλοι μαζί εργαζόμαστε για να γίνει η Αττική μας, Περιφέρεια-Πρότυπο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις