Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκανε την Μαρία Σάκκαρη να «λυθεί» στα γέλια και ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφυγε από το cort

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκανε την Μαρία Σάκκαρη να «λυθεί» στα γέλια και ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφυγε από το cort

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη συμμετείχαν σε φιλανθρωπικό event στη Μελβούρνη, παίζοντας κόντρα σε Νόβακ Τζόκοβιτς και Αρίνα Σαμπαλένκα. Ο Σέρβος τενίστας είχε… κέφια και έκανε τους πάντες να γελάσουν.

Λίγο πριν την έναρξη του Australian Open, ο Νόβακ Τζόκοβιτς διοργάνωσε φιλανθρωπικό φιλικό στην Rod Laver Arena, με… καλεσμένους -μεταξύ άλλων- τους Στέφανο Τσιτσιπά, Μαρία Σάκκαρη και Αρίνα Σαμπαλένκα.

Οι αναμετρήσεις αυτές γίνονται σε χαλαρούς ρυθμούς, μοιράζοντας… απλόχερα γέλιο στους θεατές. Ο Τζόκοβιτς είχε για μια ακόμα φορά κέφια και έκανε τους πάντες να ξεκαρδιστούν.

Σε μια επιστροφή της Σαμπαλένκα σε σερβίς της Σάκκαρη, η Λευκορωσίδα έκανε τον γνωστό ήχο που κάνουν αρκετοί αθλητές. Η Ελληνίδα τενίστρια επέστρεψε το μπαλάκι στη μεριά του Τζόκοβιτς και κάπου εκεί ξεκίνησε ο… χαβαλές.

Ο Σέρβος κορυφαίος τενίστας έβγαλε ένα δυνατό “αχ” κάνοντας την Μαρία Σάκκαρη -αλλά και την εξέδρα- να ξεκαρδιστεί. Το “σκηνικό” αυτό συνεχίστηκε για λίγο, με τον κόσμο να δίνει το χειροκρότημα του.

Μάλιστα, Τζόκοβιτς και Σαμπαλένκα αντάλλασσαν μπαλιές μόνο με την Μαρία Σάκκαρη, “αναγκάζοντας” τον Στέφανο Τσιτσιπά να… κάνει μούτρα και να πάει στον πάγκο, επειδή δεν τον “έπαιζαν”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις