Τους συνδέει, όμως μία σχέση με αμοιβαίο σεβασμό
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε στην Corriere della Sera για τη σχέση του με τον Ραφαέλ Ναδάλ και την επιρροή του Ισπανού, αλλά και του Φέντερερ στην εξέλιξη της καριέρας του.
«Ο Ραφαέλ Ναδάλ είναι μόλις έναν χρόνο μεγαλύτερός μου, είμαστε και οι δύο Δίδυμοι. Στην αρχή βγήκαμε δύο φορές για φαγητό μαζί, αλλά ακόμα κι έτσι, η φιλία ήταν αδύνατο να υπάρξει», αποκάλυψε ο Νόβακ Τζόκοβιτς σε συνέντευξή του στην Corriere Della Sera.
«Τον σέβομαι απεριόριστα και τον θαυμάζω βαθιά. Χάρη σε εκείνον και τον Φέντερερ έγινα ο παίκτης που είμαι σήμερα. Αυτό θα μας ενώνει για πάντα. Έχω δει τον Ράφα περισσότερο απ’ ό,τι τη μητέρα μου τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια. Δεν ήμασταν φίλοι, αλλά ούτε και εχθροί. Μας συνέδεε πάντα ο αλληλοσεβασμός», πρόσθεσε ο Σέρβος τενίστας.