Αθλητικά

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πριν αγωνιστεί στο Wimbledon βρέθηκε συμμετείχε σε συναυλία του Bad Bunny

Παρουσία έκπληξη από τον Σέρβο κορυφαίο τενίστα στη συναυλία του Πορτορικανού διάσημου -βραβευμένου με Grammy- καλλιτέχνη
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς βρίσκεται στην Αγγλία αυτή την περίοδο, για τη συμμετοχή του στο Wimbledon. Λίγο πριν ξεκινήσει τη “μάχη” για την κατάκτηση του 25ου του Grans Slam, ο Σέρβος κορυφαίος τενίστας βρήκε το χρόνο για μια guest εμφάνιση, σε συναυλία του Bad Bunny.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς βρέθηκε στο stage μαζί με τον Bad Bunny και μάλιστα άνοιξε ένα από τα γνωστότερα τραγούδια του, λέγοντας τη φράση “Ancho PR otra cosa”.

Ο Σέρβος 39χρονος τενίστας δεν έχασε την ευκαιρία και φωτογραφήθηκε με τον Πορτορικανό διάσημο καλλιτέχνη, στο περιθώριο του event. Όλα αυτά, στη χθεσινή (27.06.2026) συναυλία του Bad Bunny στο γήπεδο της Τότεναμ στο Λονδίνο, με πάνω από 50.000 κόσμο παρόντες.

Έτσι, ο Νόβακ Τζόκοβτς χαλάρωσε και διασκέδασε πριν από την πρεμιέρα του στο Wimbledon, όπου τη Δευτέρα (29.06.2026) αντιμετωπίζει τον Γου Γίμπινγκ στο κεντρικό κορτ. Ο Σέρβος έφτασε στο Λονδίνο έχοντας αφήσει πίσω του έναν απρόσμενο αποκλεισμό στον τρίτο γύρο του Roland Garros, από τον Ζοάο Φονσέκα.

Θυμίζουμε ότι στο περσινό Wimbledon, η πορεία του σταμάτησε στα ημιτελικά από τον Γιανίκ Σίνερ, ο οποίος στη συνέχεια κατέκτησε τον τίτλο, νικώντας τον Κάρλος Αλκαράθ στον μεγάλο τελικό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα