Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Ντεζάντε Μάρεϊ των Ατλάντα Χοκς κόλλησε το πρόσωπό του σε διαιτητή και κινδυνεύει με βαριά τιμωρία

Ο Ντεζάντε Μάρεϊ των Ατλάντα Χοκς κόλλησε το πρόσωπό του σε διαιτητή και κινδυνεύει με βαριά τιμωρία

Ο Ντεζάντε Μάρεϊ κινδυνεύει με βαριά τιμωρία για ανάρμοστη συμπεριφορά απέναντι σε διαιτητή μετά το τέλος του Game 4 ανάμεσα στους Ατλάντα Χοκς και τους Μπόστον Σέλτικς.

Το ΝΒΑ ερευνά τις ενέργειες του γκαρντ των Χοκς, Ντεζάντε Μάρεϊ προς τους διαιτητές στο τέλος της εντός έδρας ήττας της Ατλάντα με 129-121 από τους Μπόστον Σέλτικς στο Game 4ο του πρώτου γύρου της σειράς της Ανατολικής Περιφέρειας, ανέφερε το ESPN.

Ο Μάρεϊ, ο οποίος σημείωσε 23 πόντους, 9 ριμπάουντ και 6 ασίστ σε 40 λεπτά συμμετοχής φάνηκε να έρχεται σε επαφή με τον διαιτητή Γκεντιμίνας Πετράιτις καθώς έβγαινε από το παρκέ ενώ φάνηκε να του μιλάει με επιθετικό ύφος.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, το ΝΒΑ συνήθως παίρνει μια πειθαρχική απόφαση πριν από το επόμενο παιχνίδι της σειράς. Οι Χοκς θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς στη Βοστώνη στο Game 5 της σειράς με τους «Κέλτες» να έχουν το προβάδισμα με 3-1 και να βρίσκονται μια νίκη μακριά από τα ημιτελικά της Ανατολής.

Η λίγκα τηρεί πολύ αυστηρή στάση ενάντια σε όποιον έρχεται σε επαφή με έναν υπεύθυνο του αγώνα. Τον Οκτώβριο, ο φόργουορντ των Σέλτικς, Γκραντ Γουίλιαμς, αποβλήθηκε για ένα παιχνίδι επειδή είχε επαφή με έναν διαιτητή.

Ο Μάρεϊ έχει μέσο όρο 25,3 πόντους, 7,3 ριμπάουντ, 5,8 ασίστ και 2,3 κλεψίματα σε τέσσερα παιχνίδια αυτής της σειράς και διανύει την πρώτη του σεζόν στους Χοκς, μετά την απόκτησή του από τους Σαν Αντόνιο Σπερς το περασμένο καλοκαίρι.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SportsCenter (@sportscenter)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις