Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Ντιέγκο Κόστα καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλάκιση για φοροδιαφυγή

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ Reuters

Καταδικαστική απόφαση σε βάρος του επιθετικού της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Κόστα, έλαβε σήμερα (4/6) το δικαστήριο της Μαδρίτης, τιμωρώντας τον με έξι μήνες φυλάκισης για φοροδιαφυγή, ωστόσο η ποινή είναι εξαγοράσιμη.

Την πόρτα του δικαστικού μεγάρου της Μαδρίτης πέρασε σήμερα το πρωί ο Ντιέγκο Κόστα, φορώντας μάσκα, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή.

Ο εισαγγελέας στη Μαδρίτη απήγγειλε κατηγορίες στον επιθετικό της Ατλέτικο Μαδρίτης για απάτη με το φόρο εισοδήματος που διαπράχθηκε το 2014, και της οποίας η αξία υπερβαίνει το ένα εκατομμύριο ευρώ. Η υπόθεση αφορά σε χρήματα που έβγαλε ο 31 ετών άσος από τα εμπορικά δικαιώματα της εικόνας του και η ποινή είναι εξάμηνη φυλάκιση αλλά είναι εξαγοράσιμη, άρα ο Ισπανός δεν θα βρεθεί πίσω από τα… κάγκελα.

Ο γεννημένος στη Βραζιλία, αλλά διεθνής με την εθνική Ισπανίας, κατηγορείται ότι εισέπραξε παράνομα εισόδημα ύψους 1,4 εκατομμυρίων ευρώ και δεν το δήλωσε το 2014, όταν τον απέκτησε η Τσέλσι. Άξιο αναφοράς είναι ότι ο Ντιέγκο Κόστα ζήτησε την παρέμβαση της Ατλέτικο για ν’ αποφύγει τους δικαστικούς μπελάδες, αλλά η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας αρνήθηκε..

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις