Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Ο Ντιλέινι αποθέωσε τον Ζαγκλή για τη δήλωσή του (pic)

Ο Ντιλέινι αποθέωσε τον Ζαγκλή για τη δήλωσή του (pic)
ΦΩΤΟ intime

Ο Γενικός Γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής, αποθεώθηκε από τον Μάλκομ Ντιλέινι της Μπαρτσελόνα, μετά τις δηλώσεις του για το μέλλον του μπάσκετ και συγκεκριμένα των αθλητών στην περίοδο που ο κορονοϊός συνεχίζει να “χτυπάει” την Ευρώπη.

Ο Ντιλέινι, που δεν αποφεύγει να ασκεί και κριτική σε ό,τι είναι αντίθετος, έγραψε «μου αρέσει αυτός ο άνθρωπος» και πρόσθεσε παλαμάκια στο twitter για τον Ζαγκλή, ο οποίος και παρομοίασε τους παίκτες με τα παιδιά, όσον αφορά την κατάσταση που δημιούργησε ο κορονοϊός.

Η ανάρτηση του Ντιλέινι

https://twitter.com/foe23/status/1253299305504530434

Οι δηλώσεις του Ζαγκλή

«Προτεραιότητα έχει η υγεία των παικτών και των υπόλοιπων που συμμετέχουν. Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με τις ομάδες και των άλλων αθλημάτων που γίνονται σε κλειστό χώρο. Δεν θα στείλουμε τους παίκτες εκεί που δεν θα στέλναμε τα παιδιά μας.

Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα επαφής, ένα ομαδικό σπορ που συγκεντρώνει πολύ κόσμο, κυρίως σε κλειστούς χώρους. Άρα θα πρέπει να σκεφτούμε καλά την απόφαση να παίξουμε ξανά. Είναι πολύ νωρίς να πούμε οτιδήποτε για την επόμενη σεζόν. Μέχρι τότε θα έχουμε πολλές πληροφορίες και θα δούμε πώς ή αν θα ολοκληρωθούν τα εθνικά πρωταθλήματα, τι θα γίνει με τις διασυλλογικές διοργανώσεις όπως το BCL, πώς θα αρχίσει η νέα περίοδος.

Η μεγαλύτερη πρόκληση για εμάς είναι να προσαρμοστούμε στις συνθήκες μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο για τον κορονοϊό. Θα επιστρέψουμε σύντομα και πιο δυνατά. Ο ιός του μπάσκετ είναι πιο δυνατός από τον κορoνοϊό».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις