Αθλητικά

Ο Ντουρμάζ… φουλάρει για την “ερυθρόλευκη” ενδεκάδα, όχι την Εσκισεχίρσπορ

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι αποχωρεί από τον Ολυμπιακό. Ο ίδιος δηλώνει έτοιμος για... μάχη προκειμένου να ενταχθεί στα πλάνα του Μίτσελ. Ο Τζίμι Ντουρμάζ θέλει “ερυθρόλευκη” ενδεκάδα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Τώρα μπορώ να αρχίζω να ανταγωνιστώ για μια θέση στην ομάδα ξανά», είπε στο «footbollskanalen» ο Ντουρμάζ και αναφερόμενος στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να… αποδημεί για την  Εσκισεχίρσπορ επεσήμανε: «Δεν έχω ακούσει τίποτα, αλλά έτσι δουλεύουν οι εφημερίδες στην Τουρκία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Γράφουν πολλά για σχεδόν κάθε παίκτη. Τώρα είμαι έτοιμος για τα ματς ξανά και ανυπομονώ να ξεκινήσουν». 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα