Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε τον Ασάν Ντιουσέ

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε τον Ασάν Ντιουσέ

Την απόκτηση του Ασάν Ντιουσέ ανακοίνωσε ο ΟΦΗ. Ο 24χρονος μέσος έμεινε ελεύθερος από τη Σεντ Ετιέν και υπέγραψε συμβόλαιο με τους Κρηρικούς μέχρι το 2024.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, Ασάν Ντιουσέ, έχει χριστεί διεθνής με την Εθνική ομάδα της Σενεγάλης, μετρώντας τρεις συμμετοχές.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

“Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Assane Dioussé, ο οποίος θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας για τα επόμενα δυο χρόνια.

Ο 24χρονος μέσος, γεννημένος στην πόλη Ντακάρ της Σενεγάλης στις 20 Σεπτεμβρίου 1997, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής της Empoli, από όπου προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα το καλοκαίρι του 2015.

Με την φανέλα του ιταλικού συλλόγου μέτρησε συνολικά 51 συμμετοχές, μετακομίζοντας στη συνέχεια στην Γαλλία για την Saint-Étienne, με τα χρώματα της οποίας αγωνίστηκε σε 58 αναμετρήσεις, πετυχαίνοντας ένα γκολ.

Έχει αγωνιστεί επίσης στις Chievo Verona (14 συμμετοχές), ως δανεικός για έξι μήνες και Ankaragücü (21 συμμετοχές), πάλι με τη μορφή δανεισμού κατά την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Ο Assane Diousse έχει χριστεί διεθνής με την Εθνική ομάδα της Σενεγάλης, μετρώντας τρείς συμμετοχές.

Assane, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις