Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Ολυμπιακός ανανέωσε το συμβόλαιο του Τόμας Γουόκαπ

Ο Ολυμπιακός ανανέωσε το συμβόλαιο του Τόμας Γουόκαπ
Intime.gr

“Κάτοικος” Πειραιά θα παραμείνει έως το 2027 ο Τόμας Γουόκαπ! Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Αμερικανό, με ένα νέο τρομερό βίντεο.

Μια ημέρα μετά την ανακοίνωση της νέας συμφωνίας της με τον Σακίλ ΜακΚίσικ, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε για το νέο της deal με τον Τόμας Γουόκαπ. Ο Αμερικανός έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια (το προηγούμενο συμβόλαιο του έληγε το 2024).

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Γουόκαπ, με ένα ακόμα ευφάνταστο βίντεο. Ο Αμερικανός προσπαθεί να παραγγείλει για να φάει σε παραλιακή ταβέρνα, μιλώντας στα ελληνικά, αλλά δυσκολεύεται να προφέρει τη λέξη “χταπόδι”.

Όπως όμως δηλώνει στη συνέχεια, έχει ακόμα τέσσερα χρόνια για να μάθει τη συγκεκριμένη λέξη και να μιλάει τη γλώσσα πολύ πολύ καλύτερα.

Να θυμίσουμε ότι η ΚΑΕ Ολυμπιακός -σε μία πρωτοφανή κίνηση- έθεσε ήδη σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας ενόψει της επόμενης σεζόν, με τον Γουόκαπ να αναφέρει στο φινάλε του video: “Εγώ εξασφάλισα τη θέση μου για τη νέα περίοδο. Εσύ;”.

Η ανακοίνωση των “ερυθρόλευκων”:

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Τόμας Γουόκαπ μέχρι το καλοκαίρι του 2027!

Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος το 2021 είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο, συναντήθηκε με τους Προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και επισημοποίησαν την παραμονή του στο Λιμάνι για ακόμα τέσσερα χρόνια.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις