Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Τάιλερ Ντόρσεϊ

Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Τάιλερ Ντόρσεϊ

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο ομογενής γκαρντ συμφώνησε σε όλα με τους Πειραιώτες και το μόνο που απομένει για την επίσημη ολοκλήρωση του deal είναι η ερυθρόλευκη ανακοίνωση.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ θα φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού τον επόμενο χρόνο. Ο ομογενής περιφερειακός αποχώρησε από τη Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου και προσπάθησε να επιστρέψει στο NBA, αλλά δεν βρήκε κάποια καλή πρόταση, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην Ευρώπη και να υπογράψει στους Πειραιώτες, οι οποίοι τον περίμεναν αρκετό καιρό.

Ο Ολυμπιακός ανεβάζει επίπεδο την περιφερειακή του γραμμή με την προσθήκη του Ντόρσεϊ, ο οποίος διακρίνεται για την έφεση του στο σκοράρισμα. Ο πρώην άσος της Μακάμπι μέτρησε πέρυσι 11.2 πόντους, 48% στο δίποντο, 39% στο τρίποντο, 79% στις βολές, 2.7 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ, 9.7 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 21:52 σε 34 αγώνες της EuroLeague.

Ο Ντόρσεϊ έχει παίξει σε 104 αγώνες στο ΝΒΑ από το 2017 έως το 2019, με τους Ατλάντα Χοκς και τους Μέμφις Γκρίζλις, έχοντας 6.7 πόντους (43% στο δίποντο, 35% στο τρίποντο, 67% στις βολές), 2.3 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ ανά 16.1 λεπτά.

Να σημειωθεί ότι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ δεν πιάνει θέση ξένου στο ελληνικό πρωτάθλημα, γεγονός πολύ σημαντικό για τη διαμόρφωση του ρόστερ των Πειραιωτών για τη Basket League.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις