Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Ολυμπιακός έχει επαφές με τον Μαρτίν για τη θέση του Μιλουτίνοφ (video)

Ο Ολυμπιακός έχει επαφές με τον Μαρτίν για τη θέση του Μιλουτίνοφ (video)
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός περιμένει τις αποφάσεις της Euroleague για την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, αλλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας σχεδιάζει ήδη την… επόμενη ημέρα της ομάδας, έχοντας επαφές με τον Χασάν Μαρτίν για τη θέση του Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Σέρβος σέντερ αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα, αφού η πρόταση ανανέωσης που του έκανε ο Ολυμπιακός ήταν κατά πολύ μικρότερη από αυτή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και έτσι οι Πειραιώτες είναι αναγκασμένοι να αναζητήσουν τον αντικαταστάτη του.

Ολυμπιακός – Ατζέντης Μιλουτίνοφ: “Είχε τρομερές προτάσεις, θα δούμε που θα είναι του χρόνου”

Αυτός φαίνεται να έχει όμως ήδη βρεθεί στο πρόσωπο του Χασάν Μαρτίν, ο οποίος αγωνίστηκε φέτος στη Μπουντούτσνοστ, έχοντας στο EuroCup 13,6 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1,8 ασίστ, 1,2 κλεψίματα, 1,7 μπλοκ και 19,4 ranking σε σχεδόν 24 λεπτά κατά μέσο όρο.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας φέρεται να τον είχε ξεχωρίσει από τον Ιανουάριο, όταν και θεωρήθηκε πιο εύκολη λύση ο Έλις, αλλά συνεχίζει να έχει επαφή μαζί του και όλα δείχνουν ότι είναι το φαβορί για να καλύψει το κενό του Μιλουτίνοφ. Πρόκειται για έναν 24χρονο Αμερικανό σέντερ… τσέπης (2.01 ύψος), ο οποίος θυμίζει αρκετά τον Κάιλ Χάινς.

Ο Μαρτίν εν δράσει

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις