Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Ο Ολυμπιακός για την υπέρβαση κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι

Ο Ολυμπιακός για την υπέρβαση κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (22:00, COSMOTE Sport 2, newsit.gr) τη Μάντσεστερ Σίτι στο “Έτιχαντ”, για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς αναζητάει την υπέρβαση στην έδρα της καλύτερης ομάδας του ομίλου της, προκειμένου να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον διατηρήσει σε τροχιά πρόκρισης.

Τα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει και πάλι στη διάθεση του τον Μαντί Καμαρά και το πιθανότερο σενάριο είναι ο Πορτογάλος προπονητής να επανέλθει στο 4-3-3, όσον και ο Μπουχαλάκης κριθεί 100% έτοιμος.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Σα, με τους Σισέ και Σεμέδο να αποτελούν το κεντρικό δίδυμο. Ο Χολέμπας θα βρίσκεται στα αριστερά και ο Ραφίνια στα δεξιά της άμυνας. Η τριπλέτα της μεσαίας γραμμής θα αποτελείται από τους Καμαρά, Εμβιλά και Μπουχαλάκη, ενώ μπροστά τους θα βρίσκονται οι Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί και Μασούρας.

Όσον αφορά στη Σίτι, ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα κάνει κάποιες αλλαγές, καθώς ακολουθεί την Κυριακή το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.

Ο Κάρλος ντελ Θέρο Γκράντε θα διευθύνει την αναμέτρηση. Ο 44χρονος Ισπανός ρέφερι έχει βρεθεί άλλες δύο φορές στο δρόμο των «ερυθρόλευκων». Στις 8/12/2016 ήταν στο ΑΠΟΕΛ-Ολυμπιακός 2-0 για τους ομίλους του Europa League, ενώ στις 21/8/2019 «σφύριξε» στο Ολυμπιακός-Κράσνονταρ 4-0 για τα προκριματικά του Champions League.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις