Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Ολυμπιακός κάνει πρεμιέρα στους ομίλους του Champions League – Τα πλάνα του Μαρτίνς για Μαρσέιγ

Ο Ολυμπιακός κάνει πρεμιέρα στους ομίλους του Champions League – Τα πλάνα του Μαρτίνς για Μαρσέιγ

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει απόψε (22:00, CosmoteSport 2, newsit.gr) το φετινό ευρωπαϊκό του ταξίδι στους ομίλους του Champions League.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς υποδέχεται τη Μαρσέιγ στο άδειο τελικά “Γ.Καραϊσκάκης” για την πρεμιέρα των ομίλων.

Οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να ξεκινήσουν με το… δεξί τις υποχρεώσεις τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση απέναντι στους Γάλλους, οι οποίοι διαθέτουν καλή ομάδα αλλά δεν τρομάζουν.

Πριν από εννιά χρόνια (σεζόν 2011/12), στο… remake της αποψινής πρεμιέρας, η Μαρσέιγ είχε «αποδράσει» με το διπλό από το «Γ. Καραϊσκάκης» (1-0 με γκολ του Λούτσο Γκονζάλες), ωστόσο απόψε οι περσινή νταμπλούχοι Ελλάδας θέλουν να πάρουν το… αίμα τους πίσω.

Τα πλάνα του Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς, ολοκλήρωσε χθες βράδυ την προετοιμασία των Πειραιωτών, παίρνοντας μαζί του στο ξενοδοχείο όλους τους διαθέσιμους παίκτες του (όσοι δηλαδή ήταν στη λίστα που δηλώθηκε στην UEFA) σε μία κίνηση ακόμη μεγαλύτερης συσπείρωσης, πριν την πρώτη μεγάλη ευρώ-μάχη.

Συγκεκριμένα για το ματς με τη Μαρσέιγ συμπεριλήφθηκαν οι: Σα, Τζολάκης, Καραργύρης (τερματοφύλακες), Ραφίνια, Ντρέγκερ, Μπα, Σισέ, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Βινάγκρε, Χολέμπας (αμυντικοί), Καμαρά, Μπουχαλάκης, Πέπε, Εμβιλά, Ανδρούτσος, Σουρλής, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Βρουσάι (μέσοι) και Μασούρας, Μπρούμα, Ελ Αραμπί, Χασάν, Σουντανί, Ραντζέλοβιτς (επιθετικοί).

Προβάδισμα για την ενδεκάδα στο «αγαπημένο» στα Κύπελλα Ευρώπης 4-3-3, του Πέδρο Μαρτίνς, έχουν οι Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Βινάγκρε, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί.

Η ενδεκάδα της Μαρσέιγ

Από την πλευρά τους, οι Γάλλοι θα ξεκινήσουν με τους Μανταντά, Σακάι, Άλβαρο, Τσαλέτα-Τσαρ, Αμαβί, Ρονζιέ, Σανσόν, Τοβέν, Παγιέ, Κιζάνς και Μπενεντέτο.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ορσάτο από την Ιταλία, με βοηθούς τους Μέλι και Καρμπόνε, με 4ο τον Τζιακομέλι. Στο VAR θα είναι ο Γκουίντα και AVAR ο Περέτι.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις