Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ο Ολυμπιακός «κατέκτησε» τα βραβεία ΠΣΑΠΠ – Πέδρο Μαρτίνς, Ελ Αραμπί και Γιώργος Μασούρας οι κορυφαίοι

Ο Ολυμπιακός «κατέκτησε» τα βραβεία ΠΣΑΠΠ – Πέδρο Μαρτίνς, Ελ Αραμπί και Γιώργος Μασούρας οι κορυφαίοι
Intime.gr

Ο Ολυμπιακός… έλαμψε στην εκδήλωση του ΠΣΑΠΠ για τους καλύτερους της περσινής σεζόν στη Superleague 1, με τους Πέδρο Μαρτίνς, Ελ Αραμπί και Γιώργο Μασούρα να κατακτούν πρωτιές. Πέντε “ερυθρόλευκους” είχε η κορυφαία ενδεκάδα.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Πέδρο Μαρτίνς βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΠΠ, ως ο κορυφαίος προπονητής της περσινής σεζόν, μετά και την εκπληκτική πορεία του Ολυμπιακού σε Superleague 1 και Ευρώπη. Αργύρης Γιαννίκης και Μίλαν Ράσταβατς ήταν οι υπόλοιποι υποψήφιοι

Τα.. βραβεία δεν σταμάτησαν για τον Ολυμπιακό. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί αναδείχθηκε κορυφαίος ξένος ποδοσφαιριστής του ελληνικού πρωταθλήματος, για την περσινή (2020/21) αγωνιστική περίοδο, κερδίζοντας στη σχετική κατηγορία τους Μπρούνο Γκάμα (Άρης) και Λιβάι Γκαρσία (ΑΕΚ). Ο 24χρονος Μαροκινός επιθετικός αγωνίστηκε σε 23 αγώνες βρίσκοντας δίχτυα 19 φορές και δίνοντας 2 ασίστ

Την ίδια στιγμή, ο Γιώργος Μασούρας πήρε το βραβείο του καλύτερου Έλληνα ποδοσφαιριστή για την περασμένη σεζόν, παίρνοντας τη… σκυτάλη από τον Κώστα Τσιμίκα. Ο 27χρονος πραγματοποίησε -όπως και φέτος- μία τρομερή σεζόν. Είχε 31 συμμετοχές, με 13 γκολ και 5 ασίστ.

Σε άλλη… κατηγορία, ο Σωκράτης Διούδης του Παναθηναϊκού πήρε το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα της Superleague 1.

Το βραβείο του καλύτερου νέου ποδοσφαιριστή της Superleague 1 πήγε -όπως ήταν αναμενόμενο στον Χρήστο Τζόλη (ο νεαρός… εξαργύρωσε την περσινή του πορεία με μετεγγραφή στην Νόριτς της Premier League). Καλύτερος Έλληνας που αγωνίστηκε στο εξωτερικό, αναδείχθηκε ο Γιώργος Γιακουμάκης. Ο Έλληνας επιθετικός “μάτωσε” τα δίχτυα στην Ολλανδία.

Όσον αφορά την κορυφαία ενδεκάδα της περσινής σεζόν, ο Ολυμπιακός είχε πέντε παρουσίες!

Οι καλύτεροι 11 όπως βγήκαν στα βραβεία του ΠΣΑΠΠ (σύστημα 4-4-2) είναι οι: Διούδης, Κώτσιρας, Σεμέδο, Ίνγκασον, Φεράρι, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Λιβάι Γκαρσία, Ελ Αραμπί και Δουβίκας.

 

Να τονίσουμε ακόμα ότι ο ΠΣΑΠΠ βράβευσε τον Πέδρο Μαρτίνς και τον Κρίστιαν Καρεμπέ οι οποίοι μετά το φινάλε του τελικού κυπέλλου παρέμειναν για να παρακολουθήσουν την απονομή στον ΠΑΟΚ.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι βραβεύτηκε η ΠΑΕ ΟΦΗ, για τη συμπαράσταση της στους πλημμυροπαθείς στην Χερσόνησο του Ηρακλείου

Οι νικητές των βραβείων του ΠΣΑΠΠ:

Superleague 1:

-Καλύτερος προπονητής: Πέδρο Μαρτίνς

-Καλύτερος Έλληνας: Γιώργος Μασούρας

-Καλύτερος ξένος: Γιουσέφ Ελ Αραμπί

-Καλύτερος τερματοφύλακας: Σωκράτης Διούδης

-Καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής: Χρήστος Τζόλης

-Καλύτερος Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος

Η καλύτερη ενδεκάδα: Διούδης, Κώτσιρας, Σεμέδο, Ίνγκασον, Φεράρι, Μασούρας, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Λιβάι, Ελ Αραμπί, Δουβίκας.

Καλύτερος Έλληνας εξωτερικού: Γιώργος Γιακουμάκης

Superleague 2

Καλύτερος προπονητής: Δημήτρης Σπανός

Καλύτερος Έλληνας: Βαγγέλης Πλατέλλας

Καλύτερος ξένος: Μάτι Κάστρο

Καλύτερος τερματοφύλακας: Δημήτρης Κατσιμήτρος

Καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής: Κώστας Θυμιάνης

Football League

MVP: Στέλιος Πόζογλου

Καλύτερος προπονητής: Κώστας Ανυφαντάκης

Καλύτερος τερματοφύλακας: Δημήτρης Ταΐρης

Καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής: Θεόδωρος Τσιριγώτης

Πρώτοι σκόρερ: Θεόδωρος Τσιριγώτης, Γιάννης Λουκίνας

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις