Δευτέρα, 6 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ο Ολυμπιακός κοντά στην απόκτηση του Χασάν Μάρτιν

Ο Ολυμπιακός κοντά στην απόκτηση του Χασάν Μάρτιν
ΦΩΤΟ Intime

Τον Αμερικανό σέντερ, Χασάν Μάρτιν, φαίνεται έτοιμος να “κλείσει” ο Ολυμπιακός, ως αντικαταστάτη του Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει σύντομα παρελθόν.

Ο Χασάν Μάρτιν θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο αντικαταστάτης του Νίκο Μιλουτίνοφ στη front line του Ολυμπιακού. Ο 24χρονος σέντερ, με ύψος 2,01μ, είχε φτάσει κοντά στη μετεγγραφή του στους “ερυθρόλευκους” το χειμώνα, αλλά η Μπουντούτσνοστ δεν θέλησε τελικά να τον παραχωρήσει, αλλά τώρα τα πράγματα είναι αλλιώς, αφού στο τέλος της σεζόν μένει ελεύθερος και φαίνεται πως έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της LiveSport μάλιστα, ο Μαρτίν είναι ήδη “κλεισμένος” έχοντας υπογράψει συμβόλαιο με απολαβές 550.000 δολαρίων, αλλά δεν γίνεται αναφορά στη χρονική διάρκεια, ενώ ούτε ο Ολυμπιακός έχει επιβεβαιώσει κάτι επίσημα.

Ο Μάρτιν αποφοίτησε το 2017 από το κολέγιο του Rhode Island χωρίς να γίνει ντραφτ και έχει αγωνιστεί κατά σειρά στην Ιαπωνία, την γερμανική Μπαϊρόιτ και φέτος στην Μπουντούτσνοστ.

Στην τελευταία σεζόν είχε 13,6 πόντους (με 67,5% στα δίποντα αλλά 56% στις βολές), 8 ριμπάουντ, 1,8 κλεψίματα, 1,7 τάπες και 19,44 στην αξιολόγηση κατά μέσο όρο στο Eurocup.

Θεωρείται ικανότατος αμυντικός και η σωματοδομή του θυμίζει αυτή του Κάιλ Χάινς, καθώς είναι αθλητικό αλλά undersize σέντερ, κάτι που σημαίνει ότι και το παιχνίδι του Ολυμπιακού στη ρακέτα ενδέχεται να αλλάξει κατά πολύ, αφού δεν θυμίζει σε τίποτα τον “πύργο” Μιλουτίνοφ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις