Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με επιστολή του προς την ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης ζητά να μάθει για ποιον λόγο στην επίσημη ενημέρωση της ΕΟΚ που αφορούσε στη συνάντηση με τον πρόεδρο της FIBA, Οράσιο Μουρατόρε δεν αναφέρεται ότι παρίστατο και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Οι «ερυθρόλευκοι» στην επιστολή τους αναφέρουν ότι πρέπει “να τροποποιηθεί ως προς το αληθές” η ανακοίνωση της ομοσπονδίας.
Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση των «ερυθρόλευκων»:
«H KAE Ολυμπιακός απέστειλε σήμερα επιστολή στην ΕΟΚ και ζήτησε να τροποποιηθεί ως προς το αληθές η χθεσινή επίσημη ανακοίνωση της ΕΟΚ, στην οποία για κάποιον “ανεξήγητο” λόγο αποσιωπείται πλήρως από την Ομοσπονδία ότι κατά την χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Προέδρου της FIBA Οράσιο Μουρατόρε και παραγόντων της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, την πράσινη ΚΑΕ εκπροσώπησε επίσημα, πέραν του Μάνου Παπαδόπουλου, και ο “επώνυμος φίλαθλος” της ομάδας Δ. Γιαννακόπουλος».