Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ο Ολυμπιακός σφραγίζει το Europa League κόντρα στη Μαρσέιγ

Ο Ολυμπιακός σφραγίζει το Europa League κόντρα στη Μαρσέιγ

Ο Ολυμπιακός δίνει έναν “τελικό” απόψε (22:00, CosmoteSport2, newsit.gr) κόντρα στη Μαρσέιγ στη Μασσαλία, για την πέμπτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Η ομάδα του Πειραιά με νίκη “κλειδώνει” την πρόκριση στους “32” του Europa League, ενώ διατηρεί κι ελπίδες πρόκρισης στους “16” του Champions League.

Τα πλάνα του Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει με τον Σα κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα θα παίξουν οι Ραφίνια, Σισέ, Σεμέντο και Χολέμπας. Την τριάδα στο κέντρο θα αποτελέσουν οι Καμαρά, Εμβιλά και Μπουχαλάκης. Στο ένα άκρο θα παίξει ο Φορτούνης, στο άλλο ο Μασούρας και σέντερ φορ ο Ελ Αραμπί.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Μπα, Παπαδόπουλος, Βινάγκρε, Πέπε, Βρουσάι, Σουντανί, Σουρλής και Ανδρούτσος.

Εκτός έμειναν οι Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα και ο Βαλμπουενά, ο οποίος όμως ταξίδεψε κανονικά με την ομάδα στη Μασσαλία για να την ενισχύσει ψυχολογικά.

Από την πλευρά τους, οι Γάλλοι θα παραταχθούν με τους Μανταντά, Σακάι, Άλβαρο Γκονζάλεθ, Τσαλέτα-Τσαρ, Αμαβί, Ρονζιέ, Καμαρά, Σανσόν, Παγιέ, Τοβέν και Μπενεντέτο.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ισπανός Μανθάνο,.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις