Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Ο ΟΠΑΠ, Μεγάλος Χορηγός του 38ου Μαραθωνίου, δίπλα στους 30.000 συμμετέχοντες

Ο ΟΠΑΠ, Μεγάλος Χορηγός του 38ου Μαραθωνίου, δίπλα στους 30.000 συμμετέχοντες

Στη γραμμή εκκίνησης θα βρεθούν σε λίγες ώρες οι πρώτοι δρομείς του εφετινού Μαραθωνίου, σημαίνοντας την έναρξη της μεγάλης διήμερης αθλητικής γιορτής της Αθήνας.

Ο 38ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας, που επιστρέφει δυναμικά με Μεγάλο Χορηγό τον ΟΠΑΠ, υποδέχεται σήμερα και αύριο 30.000 δρομείς από όλο τον κόσμο, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στους αγώνες των 5 χλμ., 10 χλμ. και των 42.195 μ., τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Την αρχή θα κάνουν σήμερα το απόγευμα οι αθλητές που θα πάρουν μέρος στις διαδρομές των 10 χιλιομέτρων. Θα ακολουθήσουν αύριο οι αγώνες των 5 χιλιομέτρων και η κλασική διαδρομή από τον Μαραθώνα, με 10.000 δρομείς. Όλοι οι συμμετέχοντες είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή έχουν πιστοποιητικό νόσησης COVID-19.

Ο ΟΠΑΠ εμψυχώνει τους δρομείς

Δίπλα σε όλους τους συμμετέχοντες των εφετινών διαδρομών του Μαραθωνίου θα βρίσκεται ο ΟΠΑΠ, εμψυχώνοντάς τους με διάφορες δράσεις κατά μήκος της διαδρομής πριν φτάσουν στο Καλλιμάρμαρο. Η ομάδα κρουστών «Ηχόδραση» θα βρίσκεται επί της Ηρώδου Αττικού, δίνοντας ρυθμό στους δρομείς πριν κόψουν το νήμα του τερματισμού, ενώ DJs στη Βασ. Σοφίας θα συνοδεύουν με μουσική τους Μαραθωνοδρόμους στα τελευταία χιλιόμετρα του αγώνα τους.

Η καρδιά της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ» χτυπάει στην Ηρώδου Αττικού

Η «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» συνεχίζει μέχρι αύριο να συγκεντρώνει πόντους προσφοράς για την ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων, στο πλαίσιο του 38ου Αυθεντικού Μαραθωνίου. Στην Ηρώδου Αττικού έχει τοποθετηθεί η πύλη σε σχήμα καρδιάς της «Ομάδας Προσφοράς» και για κάθε διέλευση δρομέα ή περαστικού από κάτω της, ο ΟΠΑΠ θα προσφέρει ένα ευρώ στο έργο ανακαίνισης των νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις