Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο οργισμένος Παναθηναϊκός και η πιθανή τιμωρία Στραματσόνι!

ΦΩΤΟ intime.gr
ΦΩΤΟ intime.gr

Οι “πράσινοι” είναι έξω φρενών με τη διαιτησία που έχει ο Παναθηναϊκός στους ευρωπαϊκούς του αγώνες. Κίνδυνος τιμωρίας για Στραματσόνι, μετά την αποβολή του στη Λιέγη.

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πολύ κοντά σε ένα σημαντικό “διπλό”, αλλά ο Πολωνός διαιτητής Στεφάνσκι έδωσε ένα ανύπαρκτο πέναλτι, η Σταντάρ μπήκε από το… πουθενά στο παιχνίδι και τελικά το 0-2 έγινε 2-2.

Στο “τριφύλλι” εμφανίζονται οργισμένοι με την αντιμετώπιση που είχε η ομάδα τόσο στη συγκεκριμένη ομάδα, όσο και στις άλλες φετινές της αναμετρήσεις στο Europa League. Η αποβολή για διαμαρτυρία του Στραματσόνι, το σκληρό μαρκάρισα στον Ζέκα, που προκάλεσε το σπάσιμο του δοντιού του και δεν τιμωρήθηκε ούτε με κίτρινη, απλά ήρθαν να μπουν στο… σακούλι με τα παράπονα των “πρασίνων”.

Οι ανθρώπους του Παναθηναϊκού μιλούν για στοχοποίηση από την UEFA και να συνδέουν όλα τα παράπονα τους με την παρουσία του γενικού γραμματέα, Θόδωρου Θεοδωρίδη!

Άξιο αναφοράς, πως ο Αντρέα Στραματσόνι αποβλήθηκε στο ημίχρονο της αναμέτρησης της Λιέγης και δεν αποκλείεται να δει από την εξέδρα και την επόμενη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού.

Το αν ο Ιταλός τεχνικός δεχθεί περαιτέρω τιμωρία για την αποβολή του και πόσο μεγάλη θα είναι αυτή, θα κριθεί από το τι έχει γράψει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα. Πάντως η συνήθης πρακτική της UEFA για προπονητές που αποβάλλονται για διαμαρτυρία είναι να τιμωρούνται με επιπλέον αγωνιστικές μακριά από τον πάγκο της ομάδας τους.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε