Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Ο Ορμπελίν Πινέδα παντρεύτηκε και πήγε στην εκκλησία καβάλα σε άλογο – Ο «τρελός» του χορός στο γλέντι του γάμου

Ο Ορμπελίν Πινέδα παντρεύτηκε και πήγε στην εκκλησία καβάλα σε άλογο – Ο «τρελός» του χορός στο γλέντι του γάμου

Μετά το νταμπλ με την ΑΕΚ, πήρε και το… κορίτσι. Ο Ορμπελίν Πινέδα παντρεύτηκε την επί σειρά ετών σύντροφό του και μητέρα των παιδιών του στο Μεξικό.

Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την ΑΕΚ, επέστρεψε στην πατρίδα του και έκανε το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή. Ο Ορμπελίν Πινέδα παντρεύτηκε την σύντροφο της ζωής του, Γκαμπριέλα Ρίος.

Το ζευγάρι είναι εδώ και χρόνια μαζί έχει αποκτήσει δύο παιδιά (ένα αγόρι και ένα κορίτσι). Όλοι τους στάθηκαν στο πλευρό του Πινέδα, σε όλη τη διάρκεια της παρουσίας του Μεξικανού στην ΑΕΚ.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικό έφτασε στην εκκλησία πάνω σε ένα καφέ άλογο φορώντας ένα παραδοσιακό καπέλο.

Ο Πινέδα απολαμβάνει λίγες ημέρες ξεκούρασης, αφού σύντομα έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα του Μεξικού στο Gold Cup.

Θυμίζουμε ότι ο Πινέδα δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Θέλτα, αλλά η ΑΕΚ καταβάλει προσπάθειες για να τον αποκτήσει. Η Ισπανική ομάδα υποδέχεται την Μπαρτσελόνα, για την τελευταία αγωνιστική στη La Liga και κινδυνεύει με υποβιβασμό (στο +1 από την 18η Βαγιαδολίδ, που φιλοξενεί την Χετάφε).

Σε περίπτωση που η Χετάφε υποβιβαστεί, δεν αποκλείεται οι… συνθήκες μετεγγραφής του από την Ισπανική ομάδα να γίνουν πιο ευνοϊκές για την ΑΕΚ.

Στο γλέντι που ακολούθησε ο Πινέδα και η σύζυγός του το “έκαψαν”, με τον Μεξικανό να χορεύει και να θυμίζει σε όλους τις φιγούρες που έκανε κατά τη διάρκεια της χρονιάς, μετά από κάθε γκολ που πετύχαινε με τη φανέλα της ΑΕΚ.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις