Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Ο Παναθηναϊκός ακούει “Αστέρας Τρίπολης” και… αφηνιάζει!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Πρώτο “διπλό” μέσα στο 2017 και μάλιστα με εκπληκτικό τρόπο! Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 5-0 του Αστέρα στην Τρίπολη, τον οποίο έχει… φιλοδωρήσει συνολικά εφέτος με 12 γκολ! Καταιγιστικοί οι “πράσινοι”, βρήκαν σε κακή βραδιά τους Αρκάδες και τους διέλυσαν.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

 

Άξιο αναφοράς, πως το “τριφύλλι πέτυχε τέσσερα γκολ σε ένα ημίχρονο, σε εκτός έδρας παιχνίδι, για πρώτη φορά από τον Σεπτέμβριο του 1994, δηλαδή, από 23 χρόνια!

 

Ο Παναθηναϊκός είχε ένα τρομερό ξεκίνημα αφού πριν την ολοκλήρωση του 10λεπτου είχε φτάσει στο 2-0. Η τετράδα Μπουμάλ, Εμποκού, Κλωναρίδη και Μπεργκ και βοήθησαν τα… μέγιστα στην “πράσινη” νίκη. Στο 7′ ο Κλωναρίδης δέχθηκε την όμορφη πάσα του Μπουμάλ, νίκησε τον Ντοναρούμα και άνοιξε… λογαριασμό και στο πρωτάθλημα, στην επιστροφή στο “τριφύλλι”. Δυο λεπτά αργότερα, ο Εμποκού βρήκε με απίθανη μπαλιά τον Μπεργκ, που διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Ουζουνίδη.

Οι Αρκάδες προσπάθησαν να… μπουν και πάλι στο ματς, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες στο 17′ (το πλασέ του Μανιά πέρασε άουτ) και στο 22′ (ο Βλαχοδήμος απομάκρυνε το σουτ του Μάσα), αλλά τελικά δέχθηκαν το 0-3. Στο 31′ ο Εμποκού εκτέλεσε το φάουλ, ο ανενόχλητος Μολέντο -που δεν καλυπτόταν- έπιασε την φαλτσαριστή κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Ντοναρούμα.

Το πράσινο… πάρτι στην Τρίπολη συνεχίστηκε, με τον Εμποκού να “κουνάει” τα αντίπαλα δίχτυα στο 39′ για το 0-4 και τους φίλους του Αστέρα να αποδοκιμάζουν τους παίκτες της ομάδας με το σφύριγμα της λήξης του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε πιο χαμηλό ρυθμό, αλλά οι φάσεις δεν έλειψαν. Στο 63′ ο Μάσα πήγε να πετύχει το.. γκολ της χρονιάς, αφού προσπάθησε να “κρεμάσει” απ’ τη σέντρα τον Βλαχοδήμο, στέλνοντας την μπάλα για λίγο άουτ. Η… απάντηση του Παναθηναϊκού ήρθε τρία λεπτά αργότερα, όταν ο Μπεργκ βγήκε τετ-α-τετ με τον Ντοναρούμα, αλλά πλάσαρε μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η εφιαλτική βραδιά του Αστέρα ολοκληρώθηκε με ένα ακόμα γκολ. Στο 83′ ο Μπεργκ έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά από κοντά, αλλά ο Ντοναρούμα τον νίκησε. Στην επαναφορά όμως ο Μπουμάλ με το αριστερό όμως έκανε το τελικό 0-5!

Οι ενδεκάδες:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Δ.Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Δημούτσος, Χαμντανί (22΄ Γκαϊντούτσικ), Σελίν, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Τσουκαλάς, Καλτσάς, Μάσα (65΄ Ιγκόρ), Φαρίνια (46΄ Τσιλιανίδης), Μανιάς

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μ.Ουζουνίδης):
Ο.Βλαχοδήμος, Μολέδο, Κουτρουμπής, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Κουρμπέλης (81΄ Ρέις), Ζέκα, Μπουμάλ, Εμποκού (46΄ Π.Βλαχοδήμος), Κλωναρίδης (74΄Πίσπας), Μπεργκ

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε