Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε φιλικό παιχνίδι με την Χάποελ Μπερ Σεβά στην Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε φιλικό παιχνίδι με την Χάποελ Μπερ Σεβά στην Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ένα από τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει πριν τις ευρωπαϊκές του “μάχες” στα προκριματικά του Champions League.

Στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε φιλικό παιχνίδι στη Λεωφόρο με την Ισραηλινή Χάποελ Μπερ Σεβά, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουλίου.

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός θα μπει στην κλήρωση για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League στις 21 Ιουνίου, θα αγωνιστεί αρχικά στις 25-26 Ιουλίου, κατόπιν στις 1-2 Αυγούστου και θα αντιμετωπίσει είτε την Γκενκ είτε την Ντνίπρο.

Ο Παναθηναϊκός θα «κλείσει» άλλο ένα φιλικό παιχνίδι πριν απ’ τον πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του, ενώ στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του -που θα διεξαχθεί στην Αυστρία από 25 Ιουνίου έως 9 Ιουλίου- θα δώσει άλλα 3 ή 4 ματς (θα γνωστοποιηθεί το πρόγραμμα τις επόμενες μέρες).

Οι «πράσινοι» είχαν αντιμετωπίσει τη Χάποελ Μπερ Σεβά και την 1η Δεκεμβρίου 2022 σε φιλικό αγώνα που είχε διεξαχθεί στην Πέγεια της Κύπρου, κατά τη χειμερινή προετοιμασία τους, επικρατώντας τότε με 3-1.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις