Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη συμφωνία του με την Adidas

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη συμφωνία του με την Adidas
Intime.gr

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε σήμερα (12/06) την συνεργασία του με την γνωστή εταιρία αθλητικού υλικού, με την οποία έχουν συνεργαστεί ξανά και στο πρόσφατο παρελθόν.

Παναθηναϊκός και Adidas συνεργάζονται και πάλι, μετά από οκτώ χρόνια. Οι “πράσινοι” ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τη γερμανική εταιρία ένδυσης από το φετινό καλοκαίρι.

Η ανακοίνωση του τριφυλλιού τονίζει πως δύο κορυφαία ονόματα είναι ξανά μαζί, ενώ υπογραμμίζει την 20ετή συνεργασία από το 1995 έως το 2015 που συνδυάστηκε με σπουδαίες ευρωπαϊκές βραδιές και κούπες.

Η ανακοίνωση:

Δύο κορυφαία ονόματα ξανά μαζί! Παναθηναϊκός και adidas ξεκινούν μια νέα συνεργασία από το καλοκαίρι του 2023, με ένα και μοναδικό στόχο: την κορυφή!

Ο κορυφαίος εκπρόσωπος του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη, ο Παναθηναϊκός, μπαίνει δυναμικά εφέτος σε τροχιά ευρωπαϊκών διοργανώσεων, διεκδικώντας πάντα τίτλους στις εγχώριες διοργανώσεις. Ο καλύτερος συμπαίκτης μας στη νέα προσπάθεια είναι η κορυφαία εταιρία στον αθλητικό εξοπλισμό, η adidas, καλύπτοντας πλήρως τις αυξημένες απαιτήσεις της εποχής. Η adidas αναλαμβάνει χορηγός αθλητικού υλικού του Παναθηναϊκού.

Η πορεία Παναθηναϊκού και adidas προς την κορυφή είναι άρρηκτα συνδεδεμένη, μια και η 20ετής συνεργασία μας (1995-2015) συνοδεύτηκε από σπουδαίες ευρωπαϊκές βραδιές, πρωταθλήματα και κύπελλα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις