Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

«Ο Παναθηναϊκός ανέβασε την προσφορά του για τον Αντούνα» γράφουν στο Μεξικό

«Ο Παναθηναϊκός ανέβασε την προσφορά του για τον Αντούνα» γράφουν στο Μεξικό
ΑΠΕ

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως βάζει τα… δυνατά του για να ολοκληρώσει το πολύ δύσκολο deal, για την απόκτηση του διεθνή Μεξικανού, Ουριέλ Αντούνα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ESPN Μεξικού, ο παναθηναϊκός “πρεσάρει” την Κρουζ Αζούλ, προκειμένου να κάνει δικό του τον Ουριέλ Αντούνα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, το “τριφύλλι” -μετά την πρώτη πρόταση ύψους 3,5 εκατ. δολαρίων προς τον μεξικανικό σύλλογο που δεν έγινε αποδεκτή- είναι έτοιμο να… επιστρέψει με νέα βελτιωμένη προσφορά που θα κυμαίνεται ανάμεσα στα τέσσερα με έξι εκατ. δολάρια.

Το ίδιο ρεπορτάζ κάνει λόγο πως η Κρουζ Αζούλ παραμένει ανοιχτή σε προτάσεις για τον παίκτη και θα συζητήσει, μάλιστα, τη διατήρηση σημαντικού ποσοστού μεταπώλησης.

Στο Μεξικό αναφέρουν πως το θέμα θα έχει άμεσα εξελίξεις, αφού το πρωτάθλημα Κλαουσούρα αρχίζει στις 8 Ιανουαρίου και η τεχνική ηγεσία της Κρουζ Αζούλ θέλει να γνωρίζει αν θα μπορεί να υπολογίζει στον παίκτη.

Ο 25χρονο εξτρέμ είναι 39 φορές διεθνής και έπαιξε ως αλλαγή και στα τρία ματς της εθνικής του ομάδας στο Μουντιάλ του Κατάρ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις