Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ο Παναθηναϊκός “διέσυρε” τον ΠΑΟΚ με “μαέστρο” τον Ράουτινς! (video)

Ο Παναθηναϊκός “διέσυρε” τον ΠΑΟΚ με “μαέστρο” τον Ράουτινς! (video)
ΦΩΤΟ Intime

O Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ συνέτριψε me 117-79 τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, σε ματς για την 17η αγωνιστική της Basket League, με τον Άντι Ράουτινς να πραγματοποιεί σπουδαία εμφάνιση. Ακλόνητοι στην κορυφή με ρεκόρ 15-2 πλέον οι “πράσινοι”.

Χωρίς να… ιδρώσει επικράτησε ο Παναθηναϊκός επί του ΠΑΟΚ, στον αγώνα που έριξε την αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Basket League, αφού συνέτριψε τους “ασπρόμαυρους” με 117-79 στο ΟΑΚΑ και με ρεκόρ 15-2 παραμένει πρώτος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, ενώ ο “δικέφαλος του Βορρά” υποχώρησε στο 5-12 και συγκατοικεί στην τελευταία θέση μαζί με τον Άρη.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν και για ένα ημίχρονο ήταν ανταγωνιστικοί, καθώς στο τέλος του πρώτου μέρους έχαναν 54-42, όμως δεν άντεξαν παραπάνω και η διαφορά στη συνέχεια ξέφυγε, με τους παίκτες του Ρικ Πιτίνο να δίνουν το δικό τους σόου και να φτάνουν στο τελικό 117-79, σε μία αναμέτρηση που διεξήχθη στη σκιά του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ, στη μνήμη του οποίου τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Κορυφαίος για την ομάδα του Ρικ Πιτίνο ήταν ο Ράουτινς με 21 πόντους και επτά τρίποντα, ενώ ξεχώρισαν και οι Ράις-Μήτογλου με 15 και 17 πόντους αντίστοιχα. Σμιθ (25π.) και Σόρτερ (17) ήταν οι καλύτεροι του “δικεφάλου του Βορρά”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις