Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ο Παναθηναϊκός επιμένει για Ανουάρ και “βλέπει” Μπατόκιο (video)

Ο Παναθηναϊκός επιμένει για Ανουάρ και “βλέπει” Μπατόκιο (video)
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να αναζητά έναν ακόμη παίκτη για τις θέσεις της μεσαίας γραμμής και πρώτος “στόχος” παραμένει ο Ανουάρ, με το όνομα του Μπατόκιο να “παίζει” ως εναλλακτική περίπτωση.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Ανουάρ στα play off της Superleague έπεισαν τον Τσάβι Ρόκα για την αξία του κι έτσι ο Παναθηναϊκός δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του ποδοσφαιριστή της Βαγιαδολίδ. Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από την Ισπανία μάλιστα, οι “πράσινοι” ρώτησαν ξανά για τον παίκτη, ο οποίος πωλείται από την ομάδα του Ρονάλντο, αλλά οι απαιτήσεις της είναι απαγορευτικές για το Τριφύλλι, με αποτέλεσμα να αναζητείται μία φόρμουλα δανεισμού.

Ο Παναθηναϊκός όμως, εξετάζει παράλληλα κι εναλλακτικές λύσεις, με μία από αυτές να είναι ο 29χρονος Κριστιάν Μπατόκιο, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη γαλλική Μπρεστ.

Ο Ιταλός με καταγωγή από την Αργεντινή, έχει γεμάτες σεζόν στην καριέρα του, έχοντας φορέσει και τη φανέλα της Ουντινέζε, της Γουότφορντ, αλλά και της Μακάμπι Τελ Αβίβ, κάνοντας όμως τις καλύτερες εμφανίσεις του στη Γαλλία.

Ο Μπατόκιο εν δράσει

https://www.youtube.com/watch?v=WYxiAwxsaoc

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις