Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Παναθηναϊκός κλείνει Νιασέ και δίνει δανεικό τον Εμμανουηλίδη

Ο Παναθηναϊκός κλείνει Νιασέ και δίνει δανεικό τον Εμμανουηλίδη

Ιδιαίτερα δραστήριος είναι ο Παναθηναϊκός στην τελευταία μέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Οι “πράσινοι” έκλεισαν ακόμα έναν παίκτη, καθώς φέρνουν στην Ελλάδα ως δανεικό από τη Λιλ τον Σικ Νιασέ. Ο νεαρός αμυντικός χαφ της διαθέτει το πακέτο που ψάχνει ο Μπόλονι και ξεχωρίζει για τη δύναμη του.

Ο Σικ Νιασέ έχει μόλις μία συμμετοχή φέτος σε αγώνα του Europa league κόντρα στην Σέλτικ. Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 με τη Λλ, η οποία τον παραχωρεί μόνο για 6 μήνες καθώς δεν έχει χρόνο συμμετοχής.

«Έχοντας παίξει μόνο μία φορά με την Λιλ κόντρα στην Σέλτικ για το Europa League, ο Σικ Νιασέ ψάχνει ομάδα για μα βρει χρόνο συμμετοχής αλλού. Ο 21χρονος Σενεγαλέζος μέσος, που μπορεί να παίξει και ως στόπερ, θα παραχωρηθεί δανεικός στον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος της σεζόν, χωρίς οψιόν αγοράς», αναφέρει χαρακτηριστικά η l’ Equipe.

Δανεικός ο Εμμανουηλίδης

Στο μεταξύ, στην Ολλανδία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Εμμανουηλίδης. Ο νεαρός άσος θα αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού στη Φορτούνα Σιτάρντ για τους επόμενους 6 μήνες. 

Ο Έλληνας επιθετικός θα έχει την ευκαιρία να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής και να επιστρέψει ακόμα καλύτερος στους πράσινους το καλοκαίρι.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις