Τετάρτη, 8 Μαΐ
25oC Αθήνα

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με Βιγιαφάνιες!

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με Βιγιαφάνιες!
Intime.gr

Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ κοντά στο να επαναφέρει στο ρόστερ του έναν ποιοτικό παίκτη. Το “τριφύλλι” φαίνεται πως τα βρήκε με τον Λούκας Βιγιαφάνιες. Απομένει να βρεθεί η χρυσή τομή και με τη Μονάρκας.

Σημαντικές εξελίξεις φαίνεται πως υπάρχουν στον Παναθηναϊκό, σχετικά με την περίπτωση του Λούκας Βιγιαφάνιες. Ο Αργεντινός εμφανίζεται να βρίσκεται πολύ κοντά, στο να επιστρέψει στο “τριφύλλι” μετά από δυόμισι χρόνια.

Ο Παναθηναϊκός δεν τα βρήκε με τον ΑΠΟΕΛ και ο Ζαχίντ φεύγει πριν το τέλος των Play Off

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν, ο Παναθηναϊκός ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον 28χρονο μεσοεπιθετικό. Ο Βιγιαφάνιες είχε πάρει άδεια τις τελευταίες ημέρες από τη διοίκηση της Μορέλια Μονάρκας, για να ξεκινήσει συζητήσει με άλλες ομάδες (δεν υπολογίζεται πλέον στα πλάνα της ομάδας).

Οι συζητήσεις που είχε με την πλευρά του “τριφυλλιού” φαίνεται πως είχαν… αίσιο τέλος. Οι δύο πλευρές φαίνεται πως τα βρήκαν για συμβόλαιο τριών ετών, με αποδοχές που θα κάνουν τον Βιγιαφάνιες έναν εκ των πλέον ακριβοπληρωμένων στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Παναθηναϊκός: Διπλασιασμός αποδοχών σε Πούγγουρα

Αυτό που απομένει, είναι να βρεθεί η «χρυσή τομή» και με τη Μορέλια, με τον παίκτη και τον ατζέντη του να είναι σε συνεχείς επαφές με τους ανθρώπους της μεξικανικής ομάδας, προκειμένου να «σπάσει» το τρέχον συμβόλαιό του, λαμβάνοντας ένα μέρος των απολαβών της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις