Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί χωρίς τον Πονίτκα απέναντι στον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί χωρίς τον Πονίτκα απέναντι στον Ολυμπιακό

Ο Ματέους Πονίτκα του Παναθηναϊκού δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του, με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνει το game 4 κόντρα στον Ολυμπιακό.

O Ματέους Πονίτκα δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε την Τετάρτη (14/06) με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να αναγκάζεται να αγωνιστεί στο τέταρτο παιχνίδι των τελικών της Basket League απέναντι στον Ολυμπιακό, δίχως τον Πολωνό φόργουορντ.

Ο Πονίτκα είχε τραυματιστεί στην προηγούμενη αναμέτρηση των δυο ομάδων, όταν δέχτηκε χτύπημα στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να λαμβάνει μέρος στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού.

Ως εκ τούτου, ο Χρήστος Σερέλης δεν μπορεί να τον συμπεριλάβει στην αποστολή της ομάδας του, με τον Έλληνα προπονητή να στερείται ένα παίκτη με εμπειρία και συνάμα τους «πράσινους» να κατεβαίνουν στο ντέρμπι με μόλις τέσσερις ξένους(Λι, Γουίλιαμς, Γκριγκόνις και Γκουντάιτις).

Το game 4 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη 15/06 στις 21.15 στο κλειστό του ΟΑΚΑ, με τους «ερυθρόλευκους» να είναι μπροστά με 2-1 νίκες.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις