Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Παναθηναϊκός θα παρέμβει υπέρ του Ατρομήτου – Αίτημα για να γίνει το ματς με την ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός θα παρέμβει υπέρ του Ατρομήτου – Αίτημα για να γίνει το ματς με την ΑΕΚ
Intime.gr

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να κάνει πρόσθετη παρέμβαση στην εκδίκαση της υπόθεσης του Ατρόμητος – ΑΕΚ… που δεν ξεκίνησε, λόγω της γνωστής ιστορίας με τις εστίες στο γήπεδο του Περιστερίου, έχοντας έννομο συμφέρον.

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να παρέμβει στη διαδικασία που είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Πέμπτης (09.02), ζητώντας να διεξαχθεί κανονικά το Ατρόμητος – ΑΕΚ σε νέα ημερομηνία και να μην κατακυρωθεί στα… χαρτιά υπέρ της Ένωσης, που είναι μεγάλη ανταγωνίστριά τους στη μάχη για τον τίτλο στη Super League.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσε σχετικό αίτημα, για να παραστεί και να εκπροσωπηθεί νομικά στην εκδίκαση του Μονομελούς Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού οργάνου της Super League, ζητώντας «… να γίνει δεκτή η πρόσθετη παρέμβαση μας και να απορριφθεί η ένσταση της ΑΕΚ και να διαταχθεί η διεξαγωγή του επίδικου αγώνα μεταξύ της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών – ΠΑΕ ΑΕΚ σε νέα ημερομηνία».

Πλέον, ο Παναθηναϊκός θα μπορεί να παρακολουθεί την εξέλιξη της υπόθεσης σε όλους τους βαθμούς που θα εξετασθεί (δεν αποκλείεται να ακολουθήσει εκδίκαση στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και το θέμα να φτάσει μέχρι και το CAS).

Υπενθυμίζεται πως ο Ατρόμητος βάσει των άρθρων που κλήθηκε απειλείται όχι μόνο με απώλεια του αγώνα στα χαρτιά, αλλά και με αφαίρεση βαθμών.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις