Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ο Παναθηναϊκός θα προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Αλμπέρτο Μπρινιόλι

Ο Παναθηναϊκός θα προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Αλμπέρτο Μπρινιόλι
ΦΩΤΟ intime

Μπορεί η σεζόν να έχει μόλις ξεκινήσει, όμως ο Παναθηναϊκός είναι αναγκασμένος να “βλέπει” ήδη και το επόμενο καλοκαίρι, αφού έχει αρκετούς παίκτες στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους, όπως ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να λάβει αρκετές αποφάσεις ενόψει του 2024, αφού οι Αλμπέρτο Μπρινιόλι, Γιούρι Λοντίγκιν, Χόρντουρ Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Γιάννης Κώτσιρας, Σεμπάστιαν Παλάσιος, Μπερνάρ Ντουάρτε και Τιν Γεντβάι (δανεικός με οψιόν αγοράς), μένουν ελεύθεροι στο τέλος της σεζόν.

Οι “πράσινοι” αναμένεται έτσι να τρέξουν τις ανανεώσεις συμβολαίων, με τον Μπρινιόλι να αποτελεί προτεραιότητα, καθώς αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας και οι αποδοχές του είναι πολύ χαμηλές. Οι “πράσινοι” τον είχαν αποκτήσει ως ελεύθερο με ετήσιες αποδοχές της τάξης των 350.000 ευρώ και πλέον θέλουν να τον… αποζημιώσουν, προσφέροντάς του διπλασιασμό συμβολαίου, ώστε να τον “δέσουν” στη Λεωφόρο. Ο Ιταλός τερματοφύλακας έχει πια προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, όμως είναι και δική του επιθυμία να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, γεγονός που αναμένεται να οδηγήσει σε νέα συμφωνία. Οι δύο πλευρές έχουν μάλιστα κάνει την πρώτη επαφή προς αυτή την κατεύθυνση.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις