Παρασκευή, 19 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με πρόστιμο για υβριστικά συνθήματα και επεισόδια στον πέμπτο τελικό με τον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με πρόστιμο για υβριστικά συνθήματα και επεισόδια στον πέμπτο τελικό με τον Ολυμπιακό
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε τελικά με πρόστιμο από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ, για όσα συνέβησαν στον πέμπτο και τελευταίο τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, για την Basket League.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον ΕΣΑΚΕ, ο Παναθηναϊκός καλείται να καταβάλλει το ποσό των 1.900 ευρώ για υβριστικά συνθήματα και χρήση καπνογόνων στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, αλλά απαλλάχθηκε για τη “μη διατήρηση ελεύθερων των κλιμάκων ασφαλείας του γηπέδου”.

Η ενημέρωση από τον ΕΣΑΚΕ

«1. Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ): α) χρηματικό πρόστιμο εννιακοσίων (900,00) ευρώ εξαιτίας υβριστικών συνθημάτων τα οποία δεν έχουν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα ή δε συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων και β) χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00) ευρώ εξαιτίας επεισοδίων που σημειώθηκαν εντός του γηπέδου αλλά εκτός του αγωνιστικού χώρου (χρήση καπνογόνων) αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) που διεξήχθη την 14-6-2024.

2. Απαλλάσσεται η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) για την πράξη της μη διατήρησης ελεύθερων των κλιμάκων ασφαλείας του γηπέδου καθ’ όλη τη διάρκεια του ιδίου αγώνα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις