Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 2-1 από την Γκόου Αχέντ Ιγκλς με τον Ντάγκλας Αουγκούστο να αποχωρεί τραυματίας

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 2-1 από την Γκόου Αχέντ Ιγκλς με τον Ντάγκλας Αουγκούστο να αποχωρεί τραυματίας

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Γκόου Αχέντ Ιγκλς, στο δευτερο φιλικό του επί ολλανδικού εδάφους, με τον Στέφαν Σβάμπ να ισοφαρίζει προσωρινά για τους ασπρόμαυρους. Αποχώρησε με πρόβλημα ο Ντάγκλας Αουγκούστο, με την κατάσταση του να εκτιμάτε προσεχώς. 

Ο Σίλα Σόου στο 35ο λεπτό έκανε το 1-0, με τον Σβαμπ να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα στο 48΄. Ωστόσο στο 70΄ο Μπόμπι Αντεκάνιε διαμόρφωσε το τελικό 2-1, με τον Ρασβάν Λουτσέσκου να βλέπει την ομάδα του να έχει και δοκάρι με τον Τάισον.

Oι Θεσσαλονικείς αγωνίστηκαν με αρκετούς νεαρούς παίκτες, με τον Εκόνγκ μάλιστα να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τον σύλλογο, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως μετά το τέλος του φιλικού οι λιγοστοί οπαδοί του συλλόγου που είχαν βρεθεί στο γήπεδο, ζήτησαν μεταγραφική ενίσχυση.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς (46’ Ταλιχμανίδης), Λύρατζης (65’ Βιεϊρίνια), Νάσμπεργκ (46’ Κουλιεράκης), Εκόνγκ (46’ Μιχαηλίδης), Ράφα Σοάρες (63’ Τσαούσης), Αουγκούστο (28’ Σβαμπ), Τσιγγάρας (63’ Γιαξής), Μουργκ (63’ Βρακάς), Τάισον (70’ Τζίμας), Α. Ζίβκοβιτς (46’ Κωνσταντέλιας), Τόμας (46’ Γκορντεζιάνι).

ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ (Ρενέ Χάκε): Ντε Λάνγκε, Κάιπερς (46’ Αβεντισιάν), Λίντμπεργκ (46’ Β. Έντβαρντσεν), Σέρα (46’ Αντεκάνιε), Σόου, Μπλόμε (46’ Ρόμενς), Γιανσάνα, Αμόφα (30’ Λακρουά), Έβερινκ, Σάατχοφ, Μπρέουμ.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Ντε Λάνγκε, Ντέιλ, Κράμερ, Τζέιμς, Ρόμενς, Αντεκάνιε, Αβεντισιάν, Β. Έντβαρντσεν, Ο. Έντβαρντσεν, Ντέρσκεν, Σμιτς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις