Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο ΠΑΟΚ κατήγγειλε στον Άρειο Πάγο τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων

Ο ΠΑΟΚ κατήγγειλε στον Άρειο Πάγο τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων
ΦΩΤΟ intime

Στον Άρειο Πάγο προσέφυγε ο ΠΑΟΚ κατά του Προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Γεράσιμου Βρυώνη, για παρατυπία που ισχυρίζονται οι Θεσσαλονικείς ότι υπέπεσε στην εκδίκαση της υπόθεσης της πολυϊδιοκτησίας.

Καταγγελία κατά του μέλους της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Γεράσιμου Βρυώνη, κατέθεσε σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Άρειο Πάγο, το Υπουργείο Δικαιοσύνης, στον Επιθεωρητή Δικαστών και την διοίκηση του Εφετείου, για την λειτουργία του και συμμετοχή του στην Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ομοσπονδίας.

Η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης επισημαίνει ότι ο κ. Βρυώνης παράτυπα είχε δεχθεί την πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην υπόθεση σε βάρος της, που οδήγησε στην αφαίρεση 7 βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα, κάτι που απέφυγε να πράξει ο ίδιος την ίδια μάλιστα ημέρα σε παρόμοια πειθαρχική διαδικασία (Ιάλυσος κατά Ιεράπετρας), στην οποία αποφάνθηκε ότι δεν είναι νόμιμη η πρόσθετη παρέμβαση σε πειθαρχική δίκη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προχώρησε στην καταγγελία, με σκοπό να διερευνηθούν πιθανά λάθη ή παραλείψεις του συγκεκριμένου μέλους της Επιτροπής Εφέσεων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις